Спіруліна – мікроводорість, яка стала дуже популярною серед прихильників здорового харчування. Вона має спіралеподібну форму, завдяки якій і отримала свою назву. Чим корисна спіруліна для організму ви дізнаєтесь у цій статті.

Чому вам варто придбати спіруліну?

Спіруліни властивості важко переоцінити. Мікроводорослість настільки багата білком, що легко засвоюється, вітамінами і мінералами, що її називають найбільш поживним натуральним продуктом на нашій планеті. Якщо говорити про те, яку дію має спіруліна на організм, то варто виділити:

  • підвищення витривалості – збільшує запас сил спортсменів, і навіть прискорює відновлення після інтенсивних тренувань;
  • допомога при анемії завдяки високому вмісту заліза;
  • зниження артеріального тиску – налагоджує роботу серцево-судинної системи, розріджує кров, запобігаючи утворенню тромбів;
  • потужні антиоксидантні властивості – пов'язує вільні радикали, виводить із організму шлаки, токсини, солі важких металів;
  • зниження тяги до солодкого – через велику кількість легкозасвоюваного білка;
  • нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту завдяки відновленню мікрофлори;
  • зниження ризику виникнення алергічних реакцій;
  • сприятливий вплив на імунну систему - допомагає організму боротися з вірусами та бактеріями;
  • нормалізація рівня глюкози у крові – прибирає резистентність до інсуліну;
  • покращення стану шкіри – позбавляє запалень і висипань.

Завдяки величезній кількості цінних вітамінів та мікроелементів у складі спіруліна японська стала чудовим засобом для збереження здоров'я, а також продовження краси та молодості. При регулярному вживанні японська спіруліна також покращує пам'ять та зір, нормалізує рівень холестерину в крові, допомагає заповнити дефіцит корисних речовин у холодну пору року.

Спіруліна купити Київ – онлайн-магазин japantrading.com.ua

Магазин японських товарів Japan trading – офіційний постачальник спіруліни algae в Україні. "Алгаї" – відомий японський бренд, продукція якого відрізняється високою якістю та високою ефективністю. Купити японську спіруліну ви можете у таблетованій або порошкоподібній формі з доставкою "Новою Поштою" по Україні. Доступна спіруліна з кальцієм, Омега-3, альфа-ліпоєвою кислотою, часником, яблучним пектином, імбиром та лимоном тощо.

Замовивши її у цьому інтернет-магазині, ви зможете спіруліни корисні властивості відчути на собі. Приємний бонус – безкоштовна доставка замовлень на суму від 3000 гривень. Магазин "Джапан Трейдінг" – надійний помічник на шляху до чудового здоров'я!