Гастрономічний туризм - це доволі популярний напрямок, який передбачає куштування страв різних країн світу. На жаль, через складну ситуацію в країні багато людей не можуть дозволити собі подорожі. Вихід є! Щоб насолодитися оригінальними смаками, варто приїхати у Тернопіль і завітати у найкращі заклади Тернополя Сім'ї ресторанів Файного Міста. Вона знає, як здивувати своїх відвідувачів з гастрономічної точки зору. Крім цього, гості міста можуть замовити доставку їжі, якщо їм не виходить прийти у ресторани СРФМ.

Кращі ресторани Тернополя для гастротуризму

Якщо вам хочеться відчути унікальні смаки та оцінити неповторну подачу страв різних країн світу,  завітайте у ресторани Тернополя СРФМ. Тут створюється їжа, яка підкорить серце навіть найвибагливішого гурмана. Ласкаво просимо вас у такі популярні заклади:

  1. Паб Файного міста. Це легендарний заклад, який є найстарішим членом нашої сім'ї, адже з'явився першим. Розташований він у самому серці затишного міста, тому знайти його вдасться без всіляких труднощів. Тут готуються страви європейської кухні. Родзинкою є піца, яка створюється по особливій технології, смаколики на грилі для дружньої компанії, основні страви, гарніри, закуски і, звичайно, десерти. Вони оформляються у сучасному виконанні, тому неодмінно припадуть до душі кожному гурману. Запрошує паб не лише дорослих, а й діток, адже на його території знаходиться безпечно укомплектована дитяча кімната, тому юним гостям точно не буде сумно.
  2. Клуб Файного міста. Це дуже затишне місце, інтер'єр в якому виконаний у сучасному стилі. Тут завжди зручно та комфортно та смачно. Заклад пропонує скуштувати страви європейської кухні, серед яких і традиційні українські, але в цікавій подачі. Меню настільки колоритне, що обрати улюблений смаколик зможе кожен, від найменшого до найстаршого.
  3. На Небі. Відвідавши ресторан європейської кухні На Небі, гості зможуть не лише посмакувати найкращою їжею та напоями, а й отримати насолоду від неповторних краєвидів. Концепція закладу - grill&wine. У самому серці приміщення встановлений гігантський купол, де готуються найкращі страви на грилі. Цей ресторан можна назвати сімейним, адже для діток у віці від 6 місяців розроблено окреме меню. Тут також розташована дитяча кімната з улюбленими розвагами для наймолодших наших гостей.
  4. Янг. Якщо ви полюбляєте страви країн Сходу, тоді Вам обов'язково варто відвідати ресторан паназійської кухні Янг. Звичайно, найпопулярнішою їжею тут вважаються саме суші. У меню представлені суші як традиційні, так і по авторських рецептах досвідчених сушистів. Окрім цього, у даному закладі ви можете замовити легендарний суп том ям, ідеальні закуски та салати з рибою та морепродуктами. Меню додатково включає страви ВОК, що готуються у спеціальному посуді з дотриманням унікальних технологій, та оригінальні БАО-бургери.
  5. НОНАМЕ. Якщо ви в захваті від ситних страв і запальної атмосфери, тоді вам слід зайти у мексиканський ресторан Нонаме. Тут є все, чого душа забажає, починаючи від апетитних бурітос і завершуючи хрумкими такос. У цьому ресторані ви обов'язково поринете у драйвову атмосферу завжди сонячної Мексики.
  6. Пасаж Адлера 13. Фішкою даного закладу є бургери, які подаються у сучасному оформленні та з різноманітними інгредієнтами. Бургери Пасаж Адлера представлені на будь-який смак. Тут знайти улюблену позицію зможе як прихильник соковитого м'яса, так і вегетаріанець, оскільки меню включає бургер, що готується з додаванням котлети без тваринних жирів.
  7. Cafe Mone. Зараз дуже багато людей обирають здорову їжу без вмісту глютену, білого рафінованого цукру, лактози і інших компонентів. Якщо ви теж дотримуєтесь цієї філософії, то здорове харчування у Cafe Mone вам неодмінно припаде до смаку. Меню розроблялось за участю досвідченого лікаря-нутриціолога і професіональних кухарів, тому воно не лише корисне, а й дуже смачне. 

Відвідайте кращі заклади Тернополя, насолодіться особливою їжею та переконайтеся в тому, що організувати незабутній тур можна і в Україні. Всі страви смакують по-особливому та з акцентом тих народів світу, що їх створили. Тепер ви знаєте, куди піти у Тернополі та де отримати задоволення від улюбленої їжі або ж її скушувати вперше. 

Доставка їжі: Тернопіль і Сім'я ресторанів Файного Міста вміють приємно дивувати!

Сім'я ресторанів Файного міста готова привезти свої фірмові страви швидко. Якщо ви приїхали у це затишне місто чи передмістя, то можете сміливо скористатися такою послугою, як доставка їжі Тернопіль. Її беззаперечна перевага в тому, що ви можете замовити страви з різних закладів Сім'ї та вони приїдуть одночасно. Їжа на доставку прибуває за попереднім замовленням на сайті fainemisto.com, у мобільному додатку чи за номером телефону 068-055-77-11. Страви перед відправкою пакуються у зручний посуд, який є абсолютно безпечним навіть при контакті з гарячою їжею. Ресторани Тернополя СРФМ знають як догодити кожному клієнту та зробити його відпочинок незабутнім.