За минулі вихідні столичні правоохоронці перевірили дотримання правил комендантської години та роботу громадських закладів, і під час цих заходів було вручено кілька десятків повісток у військкомати чоловікам призовного віку. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

За вихідні поліцейські перевірили 627 закладів громадського відпочинку, і на 16 громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години, склали адміністративні протоколи.

Крім того, представники військових комісаріатів вручили 79 повісток чоловікам призовного віку з метою перевірки їхнього перебування на військовому обліку.

У поліції зазначили, що керівництво розважальних закладів усупереч обмеженням часто вдаються до хитрощів та організують закриті вечірки з обмеженим доступом. Подібні правопорушення не залишаються поза увагою правоохоронців та будуть припинені відповідно до вимог чинного законодавства.

Також у поліції нагадали, що з 1 вересня в Києві робота закладів громадського харчування та місць відпочинку дозволена до 22:00.