Ікони – це не просто атрибут християнства як релігійної течії. Вони є частиною або розділом образотворчого та прикладного мистецтва. Але між іконами двох найпопулярніших конфесій (православ'я та католицизму) існує певна різниця. Усі католицькі ікони являють собою зображення, як правило, не самого Бога, а сюжети, сценки на біблійні теми, зі Святого Писання.

В інтернет-магазині «Icons-Shop» пропонується широкий вибір католицьких ікон. В електронному каталозі, розташованому на веб-ресурсі, представлені роботи грецьких та італійських виробників: Silver Axion, Prince Silvero, Valenti, а також вітчизняних митців. Вибір не обмежений формами, конфігурацією. Тут можна підібрати ікону аркового типу, прямокутну, квадратну, круглу, на пластиковій, дерев'яній основі з позолотою або посрібленням.

Сюжетні композиції побудовані в абсолютній відповідності канонам католицизму. Такий релігійний аксесуар може стати ідеальним подарунком до Різдва, інших свят – особистих, державних. Для замовлення достатньо скористатися віртуальним кошиком для покупок. Якщо потрібна допомога у підборі, можна звернутися до менеджера магазину за телефоном, заповнивши форму зворотнього зв'язку на сайті компанії.