Більшість котів менш активні ніж їхні предки, які проживали у дикій природі. Безумовно разом із людьми життя пухнастиків стало безпечнішим і більш ситним, але водночас зник доступ до деяких продуктів, які сприяли активному розвитку тварини.

Попри те, що кішки є хижаками, вони також мають споживати продукти, рослинного походження. Саме тому кращим вибором для раціону стане заводський корм із комплексом корисних мікроелементів. Purina One є саме таким продуктом. Харчування було розроблене справді кваліфікованими спеціалістами після багатьох років профільних досліджень. Це дозволило запропонувати вашим улюбленцям тільки найкраще.

Особливості якісного корму

Натуральна їжа коту — це найкращий варіант, який здатен запропонувати господар власному улюбленцю. Принаймні так здається з першого погляду, адже господарю потрібно не тільки подбати про наявність високоякісного м’яса, овочів, злаків, вітамінів і мінералів, а також пробіотиків для здорового травлення, але й правильно розрахувати співвідношення цих інгредієнтів. Саме тому набагато легше купити корм, де за вас це зробили професіонали.

Щоб відрізнити якісне харчування для котів, потрібно звернути увагу на такі фактори:

  • Склад. Він повинен бути без консервантів і без барвників. Зверніть увагу на те, щоб основним інгредієнтом було натуральне м’ясо. Також виберіть продукт, у складі якого є велика кількість вітамінів, мінералів та інших мікроелементів, які роблять організм пухнастого друга тільки міцнішим.
  • Формат. Існує сухий та вологий корм. Вологий корм смачніший, але сухий – багатший на мінеральні та вітамінні домішки. Найчастіше ветеринари радять комбінувати таке харчування, але особливу увагу потрібно звертати на розмір порції. А також купляти корма з однієї серії.

Асортимент кормів Purina One

Спеціалісти Purina подбали про те, щоб кожен господар міг підібрати якісний корм коту. Водночас інгредієнти кожного продукту були підібрані таким чином, щоб задовольняти індивідуальні потреби тварини. Саме тому в асортименті лінійки харчування ви можете обрати корми для:

  • кошенят;
  • стерилізованих і кастрованих котів;
  • квартирних котів, які не виходять гуляти;
  • літніх котів;
  • дорослих котів;
  • здорового блиску шерсті та контролю утворення шерстяних грудочок;
  • тварин з чутливим ШКТ.

Purina One — це ваш спосіб забезпечити улюбленця смачною та поживною їжею.

 

Возможны противопоказания, проконсультируйтесь со специалистом