Кожна доросла людина мріє про своє житло. Купуючи новобудови франківського району у Львові можна отримати безліч переваг. Це не тільки зручне місце розташування та розвинена інфраструктура, але й наявність усіх необхідних соціальних установ у кроковій близькості від вашого будинку. Забудовники нових житлових кварталів здають об'єкти, включаючи дитячі садки, школи, торгові центри та магазини, спортивні клуби, стадіони та заклади охорони здоров'я, а також бари, кафе та кінотеатри.

Близькість соціальних об'єктів

Варто зазначити, що Франківський район має власний ринок, аквапарк та інші розважальні об'єкти. Тут добре розвинена транспортна розв'язка, можна швидко і без особливих труднощів дістатися будь-якого району міста, як на власному автомобілі, так і за допомогою муніципального транспорту. Житлові квартали будуються поблизу паркових зон, що дає можливість цілий рік насолоджуватися природою та активно відпочивати, як самостійно, так і з дітьми. У впорядкованих зелених зонах розташовані озера та інші водоймища, а також велосипедні доріжки та різноманітні приємні атрибути для комфортного відпочинку.

Перевага житла у центральному районі

Франківський район є одним із центральних районів міста Львова, що забезпечує близькість великих торгових та розважальних центрів, спортивних клубів та ресторанів. Тут розташований стадіон Динамо, фітнес-зал "Студія краси" та львівський аквапарк, сучасні бізнес-центри та готелі, а також багато інших місць для відпочинку та зустрічей із друзями. Мешканцям квартир у нових житлових кварталах не потрібно витрачати часу на дорогу, щоб відвідати пам'ятки та інші важливі об'єкти міста.

Критерії вибору житла

Перевагою новобудов є великий вибір житла у різній ціновій категорії. Залежно від індивідуальних переваг та фінансових можливостей, можна підібрати економ-варіант, комфортне просторе житло, а також об'єкти для бізнесу. Остаточна вартість квартири залежить від таких факторів, як стадія будівництва, кількість кімнат і їх площа, розташування будинку, його поверховістю, також планування конкретного об'єкта. Щоб врахувати всі вищенаведені параметри та вибрати варіант, що найбільше відповідає вашому бюджету, рекомендується скористатися допомогою сервісу Вдома Онлайн.