Доставка їжі додому стає все більш популярним напрямом у сфері обслуговування. Кожен цінує свій особистий час і вважає за краще витрачати його на самоосвіту, відпочинок, спілкування з дітьми, рідними та близькими, а не стояти годинами біля плити. Ось тут можна детальнее ознайомитися з різноманітним меню ресторану "Прохолода" та замовити бургери для легкого перекушування, пікніка або вечірки з друзями. Як начинка, може бути м'ясний фарш, креветки, м'ясо курки, качки або мармурової яловичини, ковбаски гриль та картопля фрі, а також багато інших популярних інгредієнтів.

Як замовити їжу за адресою

Завдяки інноваційному проекту Food Family, можна в будь-який час замовляти всілякі страви у найрізноманітніших кафе, барах та ресторанах, скориставшись простою та зрозумілою навігацією сайта. Достатньо вибрати необхідний напрямок та отримати повний список закладів, які надають таку послугу. Тільки сніданки, десерти, страви з риби або бургери, м'ясо, піца, суші чи перші страви – вибираємо відповідну категорію та замовляємо їжу в онлайн-режимі з доставкою за вказаною адресою.

Різноманітне меню та оперативна доставка

Залежно від ваших уподобань, смаків та побажань, можна замовити традиційні страви української кухні, екзотичні мексиканські закуски, популярну азіатську їжу або найзатребуваніші страви італійської кухні: піцу, лазанню, тірамісу, пасту та равіолі. Гастрономічний гід відрізняється простотою, зручністю, різноманітністю меню та доступністю, а також можливістю у комфортній домашній обстановці вибирати та замовляти їжу, залежно від своїх фінансових можливостей. Інтернет-ресурс регулярно оновлюється та поповнюється новими закладами громадського харчування, які гарантують не лише смачні страви, а й швидку адресну доставку.

Бездоганний сервіс

Інформаційний портал розміщує докладні дані про кожен ресторан або кафе, знайомить потенційного користувача з ціновою політикою закладу та доступним меню. Завдяки інноваційному сервісному майданчику Food Family можна вибрати різні страви з декількох закладів, підібрати їжу за найбільш прийнятними цінами, скористатися бонусною програмою, яка поширюється на постійних клієнтів, а також сплатити за доставку їжі додому будь-якими способами.