Сонячні батареї 500 Вт призначені для перетворення сонячної енергії у звичайний струм, який може бути використаний у побуті. Найкращий спосіб економії Ваших коштів на платежах за електроенергію на тлі майбутнього збільшення тарифів — це купити сонячні панелі від 500 Вт. У цьому розділі представлений широкий вибір сонячних панелей для вашого будинку, дачі або бізнесу за гуртовими та роздрібними цінами! Найбільшою популярністю користуються моделі таких виробників, як Abi-Solar, JA Solar Holdings, Leapton Solar, Longi Solar, Risen Energy, Trina Solar.

Компанії-виробники цих сонячних батарей є авторитетними брендами, які з року в рік стабільно входять у список ТОП-10 з продажу сонячних панелей у світі. Сонячні панелі більшості з цих компаній проходять щорічні польові незалежні випробування й займають призові місця змагаючись із понад 150 світовими виробниками. Виробництво обладнання проводиться в Китаї за сертифікатами європейського зразка. Виробництво відповідає є найвищим стандартам, оскільки є повністю автоматизованим і оснащеним за останнім словом техніки.

Як працюють сонячні панелі від 500 Вт

Власник сонячної батареї стає власником маленької електростанції для власних потреб. І найголовніше те, що для її встановлення не потрібно багато часу й коштів. Сонячні панелі 500 Вт легкі в експлуатації, не вимагають отримання цілого списку ліцензій та дозволів.

61c172e453a39.jpeg

Основним матеріалом, з якого складаються сонячні панелі, є кремній. Це досить популярний природний мінерал, запаси якого досить поширені на планеті, що значною мірою знижує ціну на собівартість обладнання. Це дає можливість компаніям-виробникам встановлювати доступні ціни на сонячні батареї.

Цікаво, що назва сонячних батарей може наштовхнути на думку, що вони працюють тільки в сонячну погоду. Сонячні панелі генерують енергію навіть у похмуру погоду, ввечері, на світанку. Зазвичай, ККД у цих випадках є трохи нижчим, відсоток генерованої енергії знижуються, але панелі працюють безперебійно. Покупка сонячних панелей є завжди фінансово грамотним рішенням, оскільки сонячні панелі від 500 Вт можуть працювати впродовж щонайменше 25 років, а свою вартість вони окуповують максимум через 5 років.

61c172cbf1795.jpeg

Продуктивність сонячних панелей для дому

Більшість сонячних панелей від 500 Вт, представлених на сайті, монополікристалічні. Їхня продуктивність сягає 18–22 % і є найвищою в порівнянні з полікристалічними та аморфними. Пропонуємо Вам ознайомитися із сонячними панелями від 500 Вт та їхніми різновидами, представленими нижче, та сконтактуватися з менеджером, щоби обрати найбільш вигідний варіант.