Піцу можна сміливо назвати універсальною стравою, яка запросто підійде до любого столу. Вона точно знайома усім. Найкраща піца у Дрогобичі від сервісу LA П’ЄЦ стане ідеальним рішенням для домашніх посиденьок.

Ми пропонуємо великий асортимент випічки на вибір клієнта. У нас ви можете смачно перекусити без лишнього клопоту. Вам не потрібно думати куди сходити, як краще замовити і як оплатити своє замовлення – про все подбав LA П’ЄЦ.

Піца – ідеальний вибір для любої події

Сьогодні цю страву можна сміливо назвати стравою на всі життєві випадки. Її люблять усі, незалежно від віку та соціального статусу. Піца одна із небагатьох страв, яка може похвастатись різноманіттям начинок. Саме тому ця випічка - універсальна.

Доставка піци від LA П’ЄЦ – ідеальний вибір для тих, кому немає часу готувати для себе. Ця страва чудово підійде для різноманітних зустрічей з друзями чи простих посиденьок з близькими. Піцу дуже полюбляють замовляти на свята і для таких випадків ми пропонуємо спеціальні пропозиції. Детальніше за посиланням https://la.ua/drogobych/.

Порада від LA П’ЄЦ: якщо ви очікуєте велику компанію, радимо замовити декілька варіантів піци з нашого асортименту. Таким чином ви зможете догодити кожному, хто буде з вами частувати смакоту LA П’ЄЦ.

Наші переваги

Сервіс продовжує впроваджувати зручні фішки для наших клієнтів. LA П’ЄЦ пропонує:

  • широкий вибір піци на любі смаки: м'ясна, рибна, сирне асорті, а також вегетаріанські позиції;

  • зручну форму доставки під ваші двері;

  • мобільний додаток на всі популярні платформи – Android, iOS;

  • регулярні акції та бонусні програми.

Щоб ви могли максимально швидко насолодитись нашою випічкою, ми організували продуману службу доставки. Протягом 29-59 хвилин (залежить від зони) клієнт отримає своє замовлення. Детальну інформацію ви можете дізнатись в розділі «Доставка» або під час телефонного дзвінка до нашої кур’єрської служби.

Окрему увагу приділимо процесу приготування. Для багатьох випікання піци здається буденним, нічим не особливим процесом. Але тільки не для LA П’ЄЦ. Ми готуємо випічку виключно в справжній печі на дровах. Це не просто маркетинговий хід, а відданість класичним італійським традиціям. Тільки такий спосіб приготування дозволяє передати аромат тіста та вогню. Повірте, нашу піцу ви запам’ятаєте надовго.

Вся продукція LA П’ЄЦ виключно власного виробництва. Ми не розвозимо страви інших ресторанів чи супермаркетів. Таким чином LA П’ЄЦ досягає максимального рівня контролю своїх страв, щоб наші користувачі могли насолодитися кращою піцою.

Не гайте часу – замовляйте смачнючу випічку прямо зараз. Реєструйтесь в мобільному додатку та ставайте повноцінним учасником фанів LA П’ЄЦ. Ми завжди раді вам!