Багато власників комерційних та житлових приміщень розуміють, наскільки важливо гарантувати високий рівень захисту. З поставленим завданням можна впоратися завдяки успішній та правильній організації відеоспостереження. Серед лідерів можна назвати Dahua, Hikvision. Найважливіше – це зрозуміти специфіку охоронного обладнання. На сайті https://vidimost.com/ohrannaya-signalizaciya-2/ можна уважно ознайомитися з доступними послугами та зрозуміти, як найкраще користуватися охоронною сигналізацією.

Особливості обладнання для сигналізації

Обидві компанії пропонують обладнання, яке порадує простотою використання, високим рівнем функціоналу, ергономікою та гарним зовнішнім виглядом. Проте функціональні аспекти таки виявляються різними.

Hikvision пропонує камери з роздільною здатністю HD-TVI. Цей дозвіл є високим. Стандарт відеоспостереження є унікальним. Можна відзначити передачу чітких зображень без перешкод, оптимальну світлочутливість, бездоганну передачу кольору. Понад те, майже кожна модель може порадувати реалізацією інтелектуальних функцій (наприклад, реакція вторгнення на об'єкт третіми особами, розпізнавання людей).

Dahua пропонує пристрої HD-CVI, причому передбачається успішна реалізація сучасних технологій. Виробник також намагається пропонувати спеціальне обладнання. Основна перевага пов'язана з підтримкою подвійної швидкості передачі відеопотоку, тому можна спостерігати за тим, що відбувається, навіть на великій відстані, незалежно від сигналу мережі.

Обидві компанії пропонують моделі в різних цінових сегментах. Наприклад, власники квартир можуть вибирати пристрої з чотирма каналами. Для компаній все-таки знадобляться більш професійні моделі, причому кількість каналів може становити 32.

Потрібно розуміти те, що обидва виробники успішно підтримують протокол створення продукції на основі IP, який є міжнародними стандартами. При цьому є можливість успішно використовувати відповідні датчики та об'єктиви для того, щоб вдавалося повноцінно стежити за тим, що відбувається на території.

Обидві компанії є гідними і постійними конкурентами один одному, тому можна відзначити різноманітність продуктів, що випускаються. Потенційні покупці можуть визначитися з найбільш відповідним обладнанням, а потім успішно провести його встановлення. Це буде гарантією повноцінного захисту приміщення від зловмисників.