Освітня система в Україні, та й в усьому світі, характеризується високою динамічністю. Щорічно з'являються нові підходи до навчання школярів, студентів. Підвищене значення у викладанні знаходять IT-технології. Сьогодні вчителю, щоб відповідати вимогам часу, потрібно постійно «тримати руку на пульсі». Стажування викладачів внз за кордоном, а також загальноосвітніх та спеціальних шкіл, гімназій, ліцеїв – надійна підмога у вирішенні даного завдання!

Ні для кого не секрет, що система навчання в європейських державах більш розвинена й сучасна, ніж в нашій країні. А вчитися варто біля кращих! Ось чому проходження такого міжнародного стажування для викладачів в країнах ЄС – вдала можливість для вчителя підвищити свій професійний рівень та розширити світогляд. Поїхати на конференцію або семінар в Польщу, Угорщину, Чехію, Німеччину – означає, поглянути в майбутнє, осягнути нові підходи й технології навчання, а потім – привезти і впровадити їх в українській системі освіти.

Що потрібно зробити для участі в міжнародному стажуванні для викладачів

Як же взяти участь у закордонному стажуванні для вчителів шкіл та викладачів ВНЗ? Щоб вирішити поставлену задачу, достатньо здійснити кілька послідовних кроків:

• Перейти на сайт Європейської ліги професійного розвитку – ELPD.

• Ознайомитися з переліком доступних програм.

• Вибрати відповідний курс стажування.

• Заповнити та надіслати онлайн-форму на сайті.

• Відповісти на дзвінок менеджера ELPD і обговорити остаточні деталі.

Поїздка на стажування для викладачів за кордон вимагає наявності закордонного паспорта й комплекту інших документів. Менеджер компанії подзвонить, щоб уточнити їх наявність та отримати остаточне підтвердження участі в програмі. Якщо у викладача виникають питання ще до подачі заявки, він може сам подзвонити в компанію за одним із зазначених телефонів.

Рекомендується зайнятися вирішенням цього завдання завчасно. По-перше, такий підхід створює передумови для отримання знижки: чим раніше, тим дешевше. По-друге, з'являється достатній запас часу для оформлення закордонного паспорта, якщо його немає. По-третє, гарантується місце серед учасників програми. Щоб пройти міжнародне стажування для викладачів, переходьте на сайт компанії ELPD і приступайте до оформлення заявки в онлайн або телефонному режимі саме зараз!

Источник: https://elpd.com.ua/