Сучасні реалії життя постійно кидають нам нові виклики. Віддалена робота, постійні онлайн-зустрічі, робота з об’ємними файлами — усе це потребує високошвидкісного безлімітного Інтернету. Стандартна швидкість Інтернету в 100 Мбіт/с зараз уже недостатня для комфортного існування. У зв’язку з цим все більше людей мріють підключити гігабітний Інтернет. Тепер гігабіт розглядається як реальна необхідність, а не зайва розкіш.

З назви зрозуміло, що гігабітний Інтернет передбачає доступ до мережі на швидкості 1000 Мбіт/с. Але що це означає для звичайного користувача? Уявіть, що раніше ви завантажували фільм більше 5 хвилин. Завдяки гігабіту вам вдасться це зробити менш ніж за хвилину. Відеодзвінки у скайпі з гігабітом теж перетворюються у суцільну насолоду, адже зникне постійне зависання картинки. Навіть звичайний серфінг в мережі з гігабітним Інтернетом стане набагато приємнішим.

Особливу увагу на домашній Інтернет зі швидкістю в 1 Гбіт/с варто звернути тим, хто:

  • створює мережеве сховище, де планує зберігати об’ємні файли;
  • професійно займається кіберспортом або просто полюбляє відеоігри, адже з гігабітом доступний 4K VR;
  • має вдома велику кількість пристроїв, що споживають Інтернет;
  • працює в сфері 3D-дизайну та відеомонтажу, тому їм доводиться постійно обмінюватись особливо великими файлами;
  • полюбляє переглядати фільми у якості 4К.

Для підключення необхідно мати Wi-Fi роутер з гігабітними портами, гігабітну мережеву карту, швидкий жорсткий диск SSD та замінити Інтернет кабель на 8-ми жильний. Наразі більшість постачальників зв’язку у Києві пропонують підключити Інтернет зі швидкістю 100-300 Мбіт/с. Одним із тих, хто пропонує гігабітний Інтернет, є Мережа Ланет.

Мережа Ланет — надійний провайдер, який має широку карту покриття та забезпечує українців швидким Інтернетом більше 10 років. Серед послуг вигідні тарифні плани на Інтернет, телебачення та комплексні тарифи Інтернет + ТБ. Щоб дізнатись, скільки коштує провести Інтернет в Києві, достатньо перейти на сайт, де є вся необхідна інформація про тарифи.

Але провайдер не зупиняється на досягнутому. Постачальник зв’язку активно працює над модернізацією мережі, готує її до навантажень та підключає велику кількість гігабітних комутаторів. З огляду на це Мережа Ланет оголошує курс на гігалізацію!

Лагідна Гігалізація: гігабіт всього за 9 гривень

Дві третини абонентів Мережі Ланет у Києві уже користуються гігабітним Інтернетом. Якщо ви хочете приєднатись до них, скористайтесь новою акцією від компанії під назвою «Лагідна Гігалізація». Вона надає можливість користуватись Інтернетом на швидкості 1 Гбіт/с за ціною 9 грн/30 дн. протягом 4-х періодів.

Щоб скористатись пропозицією, достатньо залишити заявку на сайті. Після обговорення всіх деталей з менеджером, вам підключать новий тариф GIGANT. Окрім гігабітного Інтернету, він передбачає доступ до ТВ-пакету Promo. Акційна пропозиція дійсна для нових абонентів до 31.05.2021.

Якщо у вас залишились питання, звертайтесь:

м. Київ, просп. Перемоги, 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03