Бурштинові прикраси занадто довго асоціювалися з чимось надто традиційним або навіть позбавленим смаку. Зараз же, при правильному дизайні прикрас і вмінні поєднувати їх з одягом, бурштинова інкрустація виглядає дійсно самобутньо. У нашому матеріалі ми зібрали відразу кілька порад, як і кому варто носити прикраси з таким натуральним мінералом в прийдешньому 2020 році. Ознайомитися з великою кількістю прикрас з бурштином ви можете за посиланням https://zolotoyvek.ua/ua/juvelirnye-ukrashenija/l/vstavka:jantar

У чому особливість бурштину?

Бурштин не можна навіть назвати мінералом в повному розумінні слова. Адже по факту - це затверділа смола найдавніших хвойних дерев. Усередині "породи" часто знаходять не тільки численні бульбашки повітря: вони з'явилися ще в той час, коли смола стікала по корі дерева у вигляді в'язкої золотистої рідини. Часті гості знайденого під землею бурштину - комахи. Багато джентльменів 18-19 століть не обходилися без тростинки з таким набалдашником.

Існує безліч відтінків бурштину: від ніжного блідо-жовтого до насиченого бордового і чорного. Колір відрізняється в різних ареалах його видобутку. Ще наші предки використовували бурштин в медицині, деревообробці, хімічному промислі і т. д.

Але головне застосування каменю - це виготовлення ювелірних прикрас.

Бурштин - тренд 2020 року

У зв'язку з тенденцією до натуральних матеріалів і текстур, просто не можна було обійтися без бурштину. При чому, зараз прикраси з цією вставкою можна знайти в різних варіантах: від акуратних сережок-гвоздиків до масивних браслетів і підвісок.

Поєднання в одній прикрасі відразу декількох трендових натуральних матеріалів виглядає не менш шикарно. Наприклад, сережки-підвіски з бароковим перлами і бурштином.

Що стосується металів, то золото і срібло однаково актуальні. Хіба що орієнтуйтеся на свій кольоротип, щоб підкреслити теплий або холодний підтон шкіри, волосся і райдужної оболонки очей.

Як застосувати у своєму гардеробі

Підбирайте прикраси з урахуванням свого власного стилю, але з невеликим трендовим штрихом. Наприклад, якщо ви віддаєте перевагу мінімалізму, то сережки або каблучка з бурштином не повинні занадто виділятися із загального комплекту речей. Лаконічні сережки-краплі з англійським замком або хрестик, інкрустований бурштином - ваш варіант.

Великі прикраси теж можна і потрібно носити навіть на роботу. Кожен день це доводять зірки стріт-стайл. Їхні образи зазвичай носибельні й універсальні, при цьому виглядають цікаво та незвично. На них можна і рівнятися, вибираючи собі лук в більш сміливій манері.

Де знайти трендові прикраси з бурштином?

Класичний дизайн і бездоганна якість - основа, на якій грунтується вся робота бренду Золотий Вік. Ми хочемо порекомендувати звернути увагу саме на їх вироби, тому що асортимент різних прикрас постійно оновлюється. Нові колекції поєднують в собі прості і зрозумілі форми з легким, майже невловимим натяком на поточні модні тенденції.

Через інтернет-магазин можна в будь-який час доби оформити замовлення і отримати його протягом 2-3 днів. Ви можете зробити це прямо зараз перейшовши за посиланням https://zolotoyvek.ua/ua/. Якість виробів підтверджуються ліцензіями і сертифікатами.

Купуйте ювелірні прикраси тільки в перевірених місцях.