Більшість антивікових кремів містить ретинол, колаген, фруктові кислоти, мінерали і вітаміни. Ці елементи добре себе зарекомендували, завдяки своїй здатності припиняти ознаки старіння і зменшувати зморшки. При нанесенні антивікового крему на шкіру його компоненти послаблюють скорочення лицьових м'язів, зменшують зморшки, що вже утворилися і протидіють появі нових. А на сайті drspiller.ua ви можете вибрати крем, який буде вам до вподоби.

Проникаючи в зовнішній шар шкіри, активні інгредієнти відновлюють її і стимулюють виробництво колагену і еластину. Компоненти з антивіковим ефектом також допомагають відокремити верхній шар шкіри, і таким чином сприяють появі нових здорових клітин. (Це, як правило, компоненти, що містять фруктові кислоти).

Вплив на шкіру косметичних засобів з антивіковим ефектом починається вже після перших днів використання. Розгладжуються і зникають помітні і дрібні зморшки. Відбувається поступове шліфування шкіри, а результати стають видимими через місяць або два.

Як вибрати найкращий антивіковий крем для обличчя?

Сьогодні, антивікові креми здатні вирішувати і вузькоспрямовані проблеми шкіри: одні борються із зморшками навколо очей, так званими «гусячими лапками», колами навколо очей і зморшками біля рота, інші сприяють відновленню шкіри, зменшенню глибини зморшок і зміцненню контурів підборіддя і шиї.

Є антивікові креми навіть для рук, шиї та зони декольте

Існують косметичні антивікові варіанти для кожного типу шкіри - жирної, сухої, чутливої. Одне з найбільш важливих правил при виборі кращого антивікового крему - це звернути особливу увагу на склад інгредієнтів. Основний критерій вибору - це наскільки даний косметичний засіб підходить для вашої шкіри і задовольняє її потреби.

Якщо у вас з'явилися «гусячі лапки» навколо очей, то вам необхідно придбати антивіковий крем, який розгладжує зморшки навколо очей і прибирає «мішки» під очима.

При виборі антивікового крему переконайтеся, що він не є надто жирним, оскільки він може закупорити пори і викликати проблеми при нанесенні і залишенні на ніч.

Важливо також вибрати антивіковий крем, який дає надійний захист від сонця (з індексом захисту від сонця 15 або вище) для запобігання передчасному старінню шкіри через шкідливий вплив сонячних променів.

Більшість пропонованих сьогодні антивікових кремів містять антиоксиданти, які нейтралізують вільні радикали. Ці надзвичайно мобільні частки під активним сонячним впливом можуть стати причиною серйозних проблем для шкіри. Важливим критерієм вибору для кремів типу anti-age є склад входять до нього компонентів.