Самим популярним і затребуваним напрямком на ринку нерухомості є житло невеликої площі, так як воно має ряд істотних переваг. Однокімнатна квартира вимагає менше фінансових витрат для оплати комунальних послуг, ремонту, обігріву та інших потреб. Скориставшись інтернет-ресурсом https://riel.ua/ru/flats/kyiv/kupiti-odnokimnatnu-kvartiru, можна знайти найбільш вигідний варіант однокімнатної квартири, який буде відповідати критеріям і фінансовим можливостям покупця Квартири можна підбирати за такими критеріями, як ціновий сегмент житла, розташування в житловому комплексі, габарити квартири і можливість її перепланування.

Особливості квартир в новобудові

Вибираючи житло в новобудові, користувач отримує ряд істотних переваг. Не потрібно витрачати зусилля на демонтаж старих перегородок і конструкцій, площа повністю готова під ремонт. Власник квартири може втілити будь-яку задумку в реальність, скористатися послугами дизайнера і обладнати житло, відповідно до власних стандартів і пріоритетів. Можна створити окремі зони для кожного члена сім'ї, виділити куточок для бібліотеки або відпочинку, для занять хобі і спортом.

Як швидко підібрати і купити житло

«Корпорація Нерухомості РИЕЛ» більше сімнадцяти років працює в сфері нерухомості, зарекомендувавши себе, як надійний і відповідальний партнер. Компанія постійно вдосконалює свій сервіс, пропонуючи комплекс послуг і розширюючи каталог продаваних квартир. При необхідності, можна залишити онлайн заявку, вказавши основні параметри пошуку, щоб отримати детальний перелік всіх варіантів, що відповідають вашим критеріям. Досить вказати кількість кімнат в квартирі і ціновий критерій житла, щоб менеджери почали моментальний пошук.

Навіщо інвестувати в нерухомість

Перевага однокімнатної квартири в тому, що така покупка є вигідним інвестуванням. Житло невеликої площі можна завжди вигідно продати або здати в оренду і мати постійний дохід. В умовах падіння економіки і зростаючої інфляції, вкладення в нерухомість є найбільш раціональним внеском особистих заощаджень. Сучасне житло відрізняється енергоємністю, воно будується з інноваційних матеріалів, які відрізняються високими технічними характеристиками, теплозбереженням і іншими важливими параметрами. Житлові комплекси знаходяться недалеко від розвиненої інфраструктури і мають всі необхідні соціальні об'єкти: дитячі сади, школи, спортивні центри, перукарні і продуктові магазини, а також обладнані власними паркінгами та дитячими майданчиками.