Одним із традиційних блюд італійської кухні вважається піца. Для випікання страви існує безліч рецептів. Гаряча любов італійців до цього апетитного, легкого в приготуванні наїдку, з часом, передалась іншим народам. У багатьох країнах було створено спеціальні заклади, де запашний продукт готується, продається, навіть доставляється прямісінько до столу замовника.

Великий асортимент пропонує мережа Смакі-макі. Замовляється піца ІФ та в інших містах дуже легко – в зручному режимі он-лайн або по телефону. Це дозволяє зекономити час та поласувати свіжою, тільки-но приготовленою вправними майстрами стравою кожному бажаючому.

Умови послуг

Замовлення приймаються щоденно без перерви та вихідних. Час, відведений на це – від 11.00 майже до півночі, точніше – до 23.45. Доставка безкоштовна в кожний куточок міста. Усього 29 хвилин і ароматний продукт вже буде на столі. Це дуже зручно, особливо коли на порозі з’являються несподівано гості.

Вибрати їжу можна в меню, розташованому на сайті закладу. Основними класичними складовими є круглий корж, зроблений з дріжджового тіста на який викладається м’ясо або риба, овочі та сир. Неодмінним інгредієнтом більшості являється томатна паста або ж самі томати.

Різноманіття пропозицій

Кулінари готують як класичні варіанти, наприклад, «Маргариту», «Цезар», «Гавайську», інші, так і особливі ласощі від шеф-кухаря. До вподоби багатьом «Кантрі», «Грибна», «Галицька», безліч інших. Приємно здивують ціни на особливу продукцію. Заощадити кошти допоможуть ще й постійні акції та знижки.

Кожен продукт, що йде на приготування піци, ретельно відбирається. Увесь процес випічки дбайливо контролюється. Завдяки досвідченим кур’єрам доставка відбувається швидко та вчасно. Все це є гарантією свіжості та якості замовлених блюд.

Більш детальну інформацію нададуть уважні менеджери, що постійно чергують на лініях зв’язку. Дізнатись необхідні для його здійснення дані можна, скориставшись сайтом компанії. У відповідних розділах розміщена детальна інформація про компанію, страви, контакти, а також акційні пропозиції.