На сьогоднішній день вилкові автонавантажувачі є одним із найпоширеніших видів підйомно-транспортної техніки. Адже ці компактні багатофункціональні машини здатні швидко й ефективно виконувати роботи з навантаження та розвантаження прибуваючих на підприємство транспортних засобів; переміщати вантажі на кілька кілометрів (і не тільки на відкритій території, але й у будівлях); укладати продукцію на висотні стелажі тощо.

Тому потреба в таких автонавантажувачах на вітчизняних підприємствах досить висока. Але при цьому перед власниками підприємств стоїть питання про те, чи варто купувати таку складську техніку або її краще орендувати. Якщо мова йде про разові або сезонні роботи, то тут відповідь очевидна: вигідніше оренда вилкового навантажувача у Київі, адже навіщо купувати собі за вельми великі гроші машину, яка значний час (при відсутності обсягів відповідної роботи) буде просто простоювати?

Якщо ж планується, що навантажувач буде задіяний практично постійно, то все одно багато власників бізнесу схиляються до того, що вигідніше його орендувати, ніж купувати. Адже, по-перше, щоб купити новий навантажувач потрібно відразу заплатити значну суму, якщо на підприємстві нестача обігових коштів, то доведеться брати кредит у банку. По-друге, потрібно тримати в штаті водія-оператора та фахівців, які б займалися ремонтом і обслуговуванням даної техніки - цим співробітникам потрібно платити зарплату, а також робити відповідні відрахування до бюджета.

У разі оренди автонавантажувача додатково також можна замовити послугу надання кваліфікованого водія для керування ним. Таким чином всі витрати орендаря зведуться практично до мінімуму - тільки відносно невеликий щомісячний платіж орендодавцю за надану напрокат машину (і при бажанні - доплата за послуги водія). При цьому у вартість оренди входить регулярне проведення орендодавцем профілактичного сервісного обслуговування автонавантажувача, а у разі його поломки - на протязі короткого періоду часу (конкретний термін обумовлюється в договорі) надається на заміну інша машина з аналогічними характеристиками.

автонавантажувач

Такі переваги оренди навантажувача привели до появи нової тенденції на ринку складської техніки - поступового скорочення продажів нових автонавантажувачів і збільшення попиту на послуги їх оренди. Детальніше про те, як вигідно орендувати вилковий навантажувач в Україні читайте на сайті київської компаниії «Денал Груп» – https://denal.com.ua