Розглядаючи кабінет керівника, фото яких у великій кількості представлені на території онлайн-вітрини АТ "Новий Стиль" або їй подібної меблевої компанії, оцініть площу кабінету, особливості форми, природне і штучне освітлення і тільки після цього обирайте: Сьогодні кабінет керівника в Києві можна вибрати до любого приміщення.

  • письмовий стіл з брифінгом (спеціальною приставкою для проведення невеликих нарад);
  • крісло для керівника, що оснащене механізмом реклайнер. Це допоможе босові не тільки плідно працювати, а й з комфортом відпочивати в ті рідкісні моменти, коли це можливо;
  • стіл для переговорів якщо дозволяє площа кімнати, конференц-крісла для гостей. Наявність зручної спинки і широких підлокітників обов'язкова, щоб людині було легко і просто провести на семінарі, великій нараді або конференції пару годин;
  • шафи відкриті і закриті, стелажі для оргтехніки, паперів, канцелярського приладдя;
  • шафа для розміщення предметів гардероба, запасної пари взуття, аксесуарів;
  • м'які меблі і кавовий столик для зони відпочинку, якщо передбачена така можливість.

Якісний кабінет керівника порадує добротними матеріалами виконання, оригінальною обробкою, якісною фурнітурою. Існує можливість додати інші предмети меблів пізніше.

Ні для кого не секрет, що офісне приміщення прийнято оформляти відповідно до роду діяльності організації

Все, що є в вашому офісі: офісні меблі, декоративні елементи, покриття для підлоги, стіни і навіть штори на вікнах - все це повинно бути в одному стилі і не йти в розріз з тим, чим ви займаєтеся. Вважається, що, проігнорувавши цю обставину, ви і ваші співробітники не тільки станете працювати менш продуктивно, але крім усього іншого будете більше втомлюватися, станете більш уразливими для вірусних захворювань, почнете частіше вступати в конфлікти з клієнтами. Можливо, не всі пророцтва з даного списку збудуться, але навіщо ж ставити експерименти?

Навіть якщо відкинути забобони і звернутися до раціональної діяльності людського розуму, ясно, що частка правди в усьому цьому є. Кому зручно займатися бухгалтерською діяльністю в приміщенні, заваленому комп'ютерними деталями та іншим залізом?

Так справа не піде. Плануючи офісний простір, ви повинні в першу чергу подумати про тих, для кого все це робиться. В даному випадку йдеться про людей, яким доведеться тут працювати, а не про гроші. В ідеалі варто не тільки все зважити самостійно, але й провести опитування серед підлеглих. Цілком можливо, що вони здивують вас більш ніж ясним мисленням і свіжими ідеями. Ваші підлеглі обов'язково поділяться потрібною інформацією. І особливо - заради загального блага. Для людей ніколи не були корисними нав'язані рамки.