Наскільки б гарною та якісною не була річ, відношення часу до неї нещадно, обов’язково настає момент, коли потрібен ремонт. Будь-які шкіряні вироби теж періодично потребують відновлення, реставрації. Салони автомобілів не виняток. Порізи на сидіннях, тріщини, потертості, таке інше - все це цілком можна виправити, дати виробам «друге життя».

Такий інноваційний засіб, як рідка шкіра для авто - ідеальний варіант для «зрощування» швів, що розійшлися, дірок, інших пошкоджень. У складі засобу - природні барвники, клейка основа, каучукова смола. Останній компонент є ключовим. Саме він після висихання набуває властивостей шкіри, не виділяється на поверхні, повністю збігаючись з нею, повторюючи її фактуру.

Придбати настільки унікальний та вкрай корисний засіб можна в Інтернет-магазині «Kolorstar». Тут на віртуальній вітрині представлені різні товари для реставрації шкіряних виробів. Фарби, лаки, шпаклівки - кожен засіб дуже простий у використанні. Вибрати потрібний колір допоможе розміщена на сайті спеціальна таблиця.

Оформити замовлення можна через віртуальний кошик для покупок або ж зв'язавшись з оператором по телефону. Доставка здійснюється Новою поштою по всій Україні.