Такий вид підприємницької діяльності, як парфумерний торговий бізнес, досить вигідний, що пов'язано з простотою самого торгового процесу. Більш того, парфумерна продукція завжди користувалася і користується широким попитом у численних споживачів. Це обумовлено тим фактом, що саме даний товар, як правило, виступає в якості подарунка на будь-яке сімейне торжество або свято. ри організації такого типу бізнесу важливо врахувати деякі нюанси і підшукати грамотний підхід до розвитку своєї парфумерної справи. Найголовнішим нюансом, який слід вирішити в першу чергу, - визначитися з видом продукції, що закуповується і знайти надійного постачальника. Ви можете продавати як розливні парфуми, так і оригінальну преміальну продукцію.

Вибір парфумерної продукції для закупівлі оптом

Вирішуючи, який тип продукції реалізовувати, варто знати, як класифікується парфум оптом.

  • Оригінальна ароматна преміум продукція, що представляє собою вкрай дорогий товар. Такі вироби фасуються в естетичні оригінальні коробки і відносяться до елітного класу. Ключова цільова аудиторія - заможні люди. Для того щоб продавати подібну продукцію, необхідно вкласти достатню кількість матеріальних засобів, причому не тільки в закупівлю товару, але також добряче витратитися на дизайнерське оформлення магазинчика, так як покупцями стануть багаті люди, які звикли до розкоші і витонченості;
  • Ліцензійна запашна продукція - туалетна вода і духи, виготовлені за ліцензією на китайських і турецьких заводах, або на підприємствах ОАЕ. Тут можна купити істотну партію парфумерії, завдяки чому за партнером закріпиться певна відсоткова знижка, що сприяє в подальшому значній фінансовій економії при покупці чергової оптової партії незвичайних, ароматних і вкрай ніжних духів. Реалізована продукція - це високоякісні аналоги брендових духів за дуже привабливою вартістю. Важливо сказати, що цільовою аудиторією тут виступає середній клас споживачів, а також категорія нижче середнього, що, відповідно, складає переважну більшість. Саме тому даний варіант парфуму є найбільш вигідним для початку власного бізнесу;
  • Продукція на розлив вважається не кращим варіантом для організації парфумерного справи, так як тут на плечі бізнесмена лягає упаковка, яка, в свою чергу, вимагає додаткових матеріальних витрат.

Таким чином, роблячи висновок з усього вищевикладеного, скажімо, що найбільш підходящим варіантом для організації власної торгової парфумерної справи є закупівля неоригінальної якісної продукції у надійного постачальника.