Імплантація та протезування зубів сьогодні являються досить популярними послугами, які обирають сучасні люди. Зубні імпланти вважаються надійним методом досягнення прекрасної естетики зубів і використовуються вже більше 50 років у стоматологічній практиці. Сьогодні імплантація зубів львів дає можливість запобігти обпилюванню зубів для установки протезування «містка», допомагаючи пацієнтам при повній втраті зубів.

Популярність імплантації та протезування зубів

Ще по сьогоднішній день існує метод виготовлення змінних протезів, але він не є самим кращим, тому що конструкції погано фіксуються у ротовій порожнині, щелепа може деформуватись, заважати розмовляти, адаптувати у соціумі і так далі. Набагато кращою альтернативою стане протезування зубів, яке допомагає встановити певну кількість імплантатів і забути назавжди про проблеми із зубами. Виглядають такі імплантати як свої зуби і доглядати за ними потрібно, як за своїми власними.

Як проводиться процедура?

Під місцевою анестезією пацієнту вводять в кісткову тканину щелепи дентальний зубний імплантат, котрий повинен зростися із кісткою. Процес зростання триває зазвичай близько 2-3 місяців на нижній щелепі, а на верхній близько 4-6 місяців. Потім за відбитками щелеп виготовляється індивідуальна керамічна коронка і фіксується новий зуб чи декілька.

Така процедура стає сьогодні все більш популярною, але деякі пацієнти на неї не наважуються. Важливо знати про такі переваги даної процедури, як збереження сусідніх зубів, відмова від використання змінних протезів, доступна ціна і максимально природній вигляд зубів.

Якщо ви не можете наважитись на проведення такої операції, то варто зважити усі плюси та мінуси, зробивши правильний вибір. До мінусів такої операції можна віднести високу вартість, але результат того вартий. Стоматологія лікаря Глушка допоможе провести імплантацію зубів максимально якісно та безболісно.