Вибір майбутньої професії – це найголовніша задача, яка стоїть перед кожним випускником школи. Одні хочуть присвятити себе науковій роботі, інші ж хочуть швидше опанувати яку-небудь реальну професію, щоб швидше почати доросле життя та самостійно себе забезпечувати. Ржищівський фаховий коледж пропонує освоїти спеціалізацію будівництво та цивільна інженерія, яка має широке застосування в багатьох сферах виробництва. Навчання за цим напрямом проходить на денному відділенні, після чого студент отримає кваліфікацію техніка-будівельника.

Обираємо професію

Варто зазначити, що навчальний заклад пропонує різні варіанти навчання і приймає документи на базі одинадцяти і дев'яти класів середньої школи. Крім того, тут можуть підвищити свою кваліфікацію випускники професійних училищ. Таким чином, вони отримують можливість для подальшого кар'єрного зростання, витративши на додаткове навчання, всього лише один рік і десять місяців. На офіційному сайті коледжу розміщена докладна інформація про вступні іспити та умови прийому документів. Даються відповіді на інші питання, які найчастіше зустрічаються.

Можливості техніка-будівельника

Навчання на цьому факультеті розкриває перед майбутніми випускниками величезний потенціал для побудови успішної кар'єри. Технік-будівельник може бути не тільки відповідальним майстром на будь-якому будівельному об'єкті, але і займати посаду техніка-доглядача при обслуговуванні житлових об'єктів, а також спеціалізуватися на підготовці виробництва будівництва. Він зможе розробляти всі види організаційних і технічних документів, а також виконувати проектування, бути оцінювачем нерухомості, ріелтором і навіть менеджером з продажу будь-якої продукції, пов'язаної з будівництвом.

Подаємо документи в коледж

Для зручності потенційних абітурієнтів, на інтернет-ресурсі навчального закладу пропонується «Анкета вступника». Заповнивши її в онлайн-режимі, ви зможете отримати доступ до більш докладної і різнобічної інформації, а також подати заявку для вступу, якщо вже остаточно визначилися з обраним напрямком. Варто зазначити, що навчання за даною спеціалізацією вимагає знань і навичок у точних науках. Це математика і креслення, геометрія та фізика. Крім того, пізнання в галузі архітектури також стануть хорошим помічником в освоєнні цієї цікавої та універсальної професії. Вибір навчального закладу – це основа вашого подальшого життя і можливість самореалізації. Правильний вибір спеціальності дає можливість отримувати задоволення від приємної роботи.