Привабливість та стиль Вашої присадибної ділянки багато в чому залежить від того, як вона оформлена. Що ж прикрасить будинок, підкреслить газон та квітник? Чим вимостити доріжки та майданчик в саду? Якщо Ви обираєте такий матеріал для мощення, який би вписався в природний ландшафт та підходив до дизайнерського задуму подвір'я, то, напевно, розглядаєте та порівнюєте різні варіанти. Адже мощення крім естетичності, має бути міцним та витримувати навантаження. Біля будинку розставляють садові меблі і горщики з рослинами, тут можуть паркувати авто, класти будівельні матеріали. Покриття садових доріжок влітку нагрівається сонцем, восени його заливає дощ, а взимку воно замерзає. Тому матеріал для присадибної ділянки повинен витримувати будь-яку експлуатацію.

Як щодо того, щоб купити бруківку чи тротуарну плитку? Побутує хибна думка, що тротуарна плитка може мати абсолютно будь-яку форму, а бруківка виготовляється лише у формі правильних геометричних фігур - цеглинок. Та їх відмінність полягає зовсім не в цьому, а в товщині виробу: вони можуть мати однакову довжину, але бруківка завжди набагато товща, ніж плитка. Тому місця, на які здійснюватиметься навантаження, наприклад, багатолюдні вулиці і площі, краще викладати саме бруківкою. Вібропресована бетонна бруківка від КраснеБрук має такі переваги, як стійкість до стирання, морозостійкість, різноманітність розмірів, форми і товщини та ціни від виробника.

Переваги бруківки для мощення двору

Значні переваги вібропресованої бруківки дозволяють укласти все подвір'я та довершити дизайнерський задум на Вашому подвір'ї. Такий матеріал підійде не лише для пішохідних садових доріжок, а й дозволяє заїжджати автотранспорту. В такому випадку Ви повинні звернути увагу на товщину бруківки.

Бруківка КраснеБрук відрізняється різноманітністю форм та кольорів, погляньте самі на krasnebruk.com.ua/category/vibrating-products/pavement/. Здебільшого це спокійні, близькі до природних, кольори. Тренд сучасності - це мультиформатність, в набір входять 3 - 4 плитки різних розмірів, що дозволяють створювати десяток варіантів укладання з плитки одного найменування. Значна перевага в тому, що їх варіація дозволяє скласти будь-який візерунок та оформити відповідно до задуманого стилю.

Форма елементів дозволяє обрати схеми укладання і складність стикування крайніх плиток і бордюру. Плитки простої форми - найпростіші в укладанні, та з них виходять чіткі лінії, що підкреслять лаконічний стиль. Допомагає викласти візерунок комбінація кольорів, що мають приглушений природній відтінок та гарно поєднуються між собою.

Автоматизований характер виробництва визначає високу точність геометрії виробів: укладати їх набагато легше. Укладається вібропресована плитка на гравійно-піщану основу. З цим легко може впоратися господар присадибної ділянки. Якісне укладання робить ​​це покриття досить стійким, воно прослужить понад тридцять років! Зробіть своє подвір'я комфортним для перебування, оберіть для себе бруківку на сайті krasnebruk.com.ua/!