Зростання економіки країни обов’язково приводить до появи нових ланцюжків, що поєднують різні бізнесові структури. До таких корисних та вигідних для різних компаній стосунків можна віднести й аутсорсинг складу. Найкраще довірити цю важливу та достатньо об’ємну у роботі багатьох підприємств ланку, як складське зберігання товарів, професіоналам. Тільки тоді можна бути впевненим у дотриманні необхідних норм та стандартів.

Свої послуги на цій ниві пропонує ТОВ «Рона-2». Скориставшись посиланням: https://www.rona2.com.ua/ua, надається можливість більш детально дізнатися про всі напрямки співпраці. Крім того, компанія бере на себе відповідальність не тільки за зберігання, а й облік товарів, митне оформлення, навантаження-розвантаження, Cross-Docking, інші види оформлення.

Замовлення зробити дуже легко та просто. Достатньо зв’язатися з менеджером по телефону чи залишити заявку на офіційному веб-сайті підприємства. Контактні дані розміщено у розділі «Наша адреса».

Особливості компанії

Гарантією якості у наданні послуг являється чималий досвід у роботі компанії на цьому напрямку. До нього включені вивантаження складних негабаритних багажів, яхт, сільськогосподарської техніки, промислового обладнання, та таке інше. Не менш важливими є наявність достатньої кількості відповідних приміщень, використання сучасного обладнання. Доречно згадати кваліфікований персонал та відповідальне ставлення до роботи кожного працівника.

Додає впевненості у плідній співпраці ще й складання договору між замовником та виконавцем. У ньому фіксуються практично всі важливі моменти. Обов’язковим пунктом є, звичайно ж, матеріальна відповідальність сторін. Вказуються також терміни обслуговування. Прописуються характеристики товарів та умови їх утримання.

Ключовими перевагами співпраці є індивідуальний підхід до кожного замовлення, клієнта та тарифам.

Припоручивши справу досвідченим професіоналам вільно повністю зосередитись на важливіших питаннях. «Rona» якнайкраще потурбується про зберігання в абсолютному порядку довіреного їй майна клієнтів.