Під поняттям «естетична косметологія» ховається цілий комплекс різних процедур, причому як лікувального характеру, так і по догляду за шкірними покривами. Всі вони об'єднані однією метою - профілактика передчасного старіння, краса і здоров'я шкіри обличчя. Скориставшись посиланням: https://personalux.com/, можна записатися на будь-які процедури в клініці «Персона Люкс», що розташована у Львові. Ознайомитися з детальною інформацією про послуги, що надаються у клініці, їхню вартість є можливість на сайті установи.

Показання

Найбільш часто ставиться питання - кому і навіщо потрібна естетична косметологія? Відповідь буде залежати від багатьох причин. У сучасній реальності шкіра кожної людини піддається негативним впливам як зовнішніх, так і внутрішніх факторів. Погана екологія, постійний стрес (зміна температур, вітер, сонячне проміння, що опікує, і так далі), незбалансоване харчування, а частіше взагалі катастрофічно шкідлива їжа (фаст-фуд замість повноцінного обіду), вікові зміни - результат всього цього, як то кажуть, «на обличчі».

Естетична косметологія не просто допомагає заховати всі зовнішні недоліки, але вилікувати і позбутися від недуг на довгий час, усунути вогнища виникнення зовнішніх проблем, попередити передчасне в'янення шкірного покриву. Тим самим підняти самооцінку людини, допомогти їй «полюбити себе», відчувати повне задоволення своєю зовнішністю, тобто, зробити його щасливішим. Головними ж показаннями для процедур в даній області є: акне, вугрі, купероз, надмірна сухість шкіри, поява зморшок, та таке інше.

Які процедури?

Головну роль, звичайно, грає глибоке очищення шкіри обличчя. Це найбільш затребувана процедура. Навіть після цього шкіра залишається довгий час красивою й здоровою.

У клінічному центрі «Персона Люкс» також можна записатися на: пілінг, видалення пігментних плям, перманентний макіяж, професійний пірсинг, масаж обличчя, мікрострумову терапію, різні сезонні процедури. Запис проводиться онлайн, через заповнення відповідної форми на сайті, або по телефону. Вся контактна інформація розміщена у відповідному розділі сайту.