вентиляція

Система промислової вентиляції - це дуже важлива проблема, особливо коли перевищуються гранично допустимі концентрації шкідливих речовин. Незважаючи на навантаження на промислову вентиляцію, вона все одно повинна виконувати своє завдання. Все це зроблено для того, щоб не наражати співробітників на небезпеку, а виробничі машини на передчасний вихід з ладу через засмічення пилом. Компанія "Ярта" пропонує монтаж вентиляції та індивідуальний підхід до ваших потреб, що так важливо при виборі вентиляції для промислових цехів. "Ярта", маючи багаторічний досвід впровадження таких систем, знає, як вибрати правильні рішення для вас і вашої компанії. Таким чином, це найбільш економічні рішення, які відповідають усім вимогам і директивам. Це спеціалізована компанія в своїй галузі.

Сучасні вентиляційні системи

Необхідність монтажу промислової системи вентиляції на виробничих підприємствах часто пов'язана з проблемою перевищення максимально допустимих концентрацій, високої запиленості, викидів парів або газів, які часто є токсичними і хімічно агресивними, тепловиділення, небезпеки вибуху або спеціальних гігієнічних вимог. Промислова вентиляція, на відміну від стандартної комфортної вентиляції, вимагає індивідуального підходу до потреб і специфіки виробництва, а також великого досвіду промислового застосування. Компанія "Ярта", завдяки накопиченому досвіду і впровадження вентиляційних систем в виробничих цехах і складських приміщеннях різної специфіки, розробила найбільш економічні рішення в залежності від області застосування.

Зональна вентиляція

Це найкраще рішення в виробничих цехах, де дуже висока ймовірність перевищення максимально допустимих концентрацій. Індивідуально розроблена вентиляція відповідно до потреб дозволяє швидко усунути загрозу. Зональна система вентиляції буде відмінно працювати, коли тільки певні зони, наприклад зони зварювання, фарбування, піддаються найбільшому забрудненню. Вона дозволяє провітрювати не всі приміщення, а тільки певну зону. Крім того, зональну вентиляцію можна комбінувати з місцевою, що забезпечує велику ефективність при постійному і високому викиді забруднюючих речовин.