Все частіше на дні народження та ювілеї замість традиційних подарунків вручають сертифікати на різні цікаві заходи. Це можуть бути квести, ігри страйкбол, лазертаг або пейнтбол, інші активні розваги. Це цілком правильний підхід, оскільки враження, що супроводжуються позитивними емоціями, залишаються з людиною на все життя. У жителів і гостей прекрасного Львова є можливість відвідати такі заходи. Щоб записатися або оформити подарунковий сертифікат, можна перейти за посиланням на сайт b3-park.lviv.ua Клубу Б3 – місця, в якому нереальні пригоди стають реальністю.

Екстремальний відпочинок в Клубі Б3

У самому центрі міста є унікальний майданчик, укомплектований всім необхідним для чудового проведення часу в компанії сім'ї або друзів. Тут можна проводити чудові дитячі свята, насичені враженнями корпоративи та дні народження, просто активно відпочивати в своє задоволення. Клуб Б3 готовий запропонувати організацію:

  • найцікавіших квестів
  • ігр таймтаг, пейнтбол, страйкбол та лазертаг для відвідувачів будь-якого віку
  • чудового відпочинку на березі озера.

 

При бажанні тут можна отримати море позитивних емоцій, зарядитися енергією, позбутися від невпевненості і страхів, знайти нових друзів. Закохані в свою справу співробітники клубу забезпечать всім учасникам справжній екстрим, який, тим не менш, не несе ніякої небезпеки для життя. Зате колосальний викид адреналіну в кров тут забезпечений. Сайт клубу докладно описує переваги такого відпочинку. Також на цьому сайті розміщені численні фотографії, що дозволяють відчути дивовижну атмосферу екстремальних пригод.

Пейнтбол - баталії під відкритим небом

Якщо хочеться провести особливий день або влаштувати незабутнє свято, потрібно неодмінно звернутися до Клубу Б3. Тут є велика відкрита і спеціально облаштована зона, на якій організовуються справжні баталії. Ця бойова арена спеціально призначена для гри в пейнтбол, страйкбол або лазертаг. Кожен учасник зможе відчути себе універсальним солдатом, одягненим в спеціальну амуніцію і оснащеним потужним суперзброєю. На локації відмінно можуть розташуватися від 6 до 40 гравців одночасно.

Любителі головоломок зможуть пройти цікавий квест і врятувати світ від страшного вірусу. Потім всією компанією можна буде відпочити на березі симпатичного озера, де є спеціально обладнані затишні зони. І ще інформація для роздумів - записуватися потрібно заздалегідь, оскільки охочих відвідати клуб багато, а кількість місць обмежена.