У скрутний час коли телебачення може працювати з перебоями. Коли недостатньо програм для перегляду улюблених телевізійних передач. Коли немає можливості переглядати українське тв за кордоном. А для вас все ж важливо дивитися телебачення. У таких складних ситуаціях можно налаштувати українські канали через iptv. Але з цього приводу виникає багато питань:

  • як правильно налаштувати?
  • що для цього потрібно?
  • скільки це коштує?

і багато інших. Прочитавши дану статтю во зможете відповісти на них. Отже, про все докладніше.

Налаштування IPTV

Для того щоб налаштувати телебачення треба спочатку визначитися, з якою компанією співпрацювати. Тому що, наприклад, у такого сервіса як https://mediacast.tv є різні пристрої з якими можуть працювати iptv українські канали. На офіційному сайті компанії ви можете ознайомитись більш детально з інформацією котра вас цікавить.

Уявимо, що ви зацікавились інструкцією по влаштуванню приставки на Samsung та LG приладах на базі Android.

Обладнання для IPTV

Головні питання які у вас можуть зацікавити щодо обладнання приводу це як налаштувати iptv на Samsung (Cамсунг) та LG на пристроях Android.

Все що вам потрібно буде зробити - налаштувати додаток до основної приставки, у вигляді прикладання. Посилання на котре можно знайти на офіційній сторінці. Завантажити його. Та, згідно покрокової інструкціі, улаштувати на вашому Android приладі потрібні вам канали. Також, прикладання має можливість створювати різні плей-листи, використовувати опцію нагадування, ТВ-гід, та безліч інших корисних функцій. Серед Android пристроїв може бути як смартфон, так планшет і будь який інший Android прилад.
Дане телебачення здатне підтримувати такі бренди смартфонів та планшетів як:

  • Samsung;
  • Lenovo;
  • Huawei;
  • Xiaomi;
  • LG.
Вартість провайдера

Цінові умови на використання таких послуг телебачення, різняться відносно різних компаній. Щодо https://mediacast.tv то залежно від того на який срок дії ви бажаєте придбати пакет послуг. Існує всього 3 умови щодо цінової категорії. Якщо кількість дії підписки становить 30 днів - ціна буде складати 14.99 доларів, при річній підписці - 149.99 доларів.

Перші п'ять днів користування компанія дарує вам безкоштовно, за цей час ви зможете оцінити якість обслуговування, та зрозуміти чи підходить Вам саме такий спосіб перегляду тв каналів.

Цікавого та яскравого вам телебачення