Питання енергоефективності та енергозбереження для сучасних промислових підприємств мають величезне значення перш за все через поступове подорожчання енергоресурсів. Тому в цьому аспекті приймаються різні заходи, використовуються деякі енергозберігаючі технології, що дозволяють знизити витрати електроенергії і тим самим здешевити собівартість продукції. Допоможе вирішити подібні питання доволі відома компанія Енерго Х, сайт https://energox.com.ua/ru/energoaudyt/poleznye-staty-chavo/kratkyj-obzor-energosberegayushhyh-tehnologyj/chto-takoe-teplovoj-nasos/, яка вже понад 20 років постачає електроенергію на більшість підприємств Харкова, забезпечує електромонтажні та ремонтні роботи, займається питаннями енергоефективності шляхом використання енергозбережувальних технологій.

Співпраця з цим підприємством обіцяє великі перспективи і вигоди. Наприклад, Енерго Х готовий запропонувати:

  • відсутність лімітів на обсяги і потужності споживаної електроенергії
  • оплату за електроенергію за вигідним тарифом
  • можливість зміни обсягів поставок протягом місяця
  • відсутність пені і штрафів
  • допустимість оплати за договором поруки
  • оформлення фінансових і звітних документів між постачальником і споживачем.

Якісне виконання аудиту та електромонтажних робіт

Крім поставок електроенергії компанія також займається проведенням енергоаудиту. Така послуга сьогодні дуже затребувана, в тому числі власниками приватних будинків. Оскільки багатьох зараз цікавлять енергозберігаючі технології в Україні, власники приватних домогосподарств прагнуть знизити енерговитрати, встановивши сучасне енеросберігаюче обладнання, наприклад, теплові насоси. Ці агрегати дозволяють повністю вирішити питання опалення, нагріву води та кондиціонування при мінімальних витратах. Вони екологічні, ефективні і безпечні, тому можуть бути рекомендовані фахівцями Енерго Х.

Компанія також займається монтажем нових ліній електропередач і виконує реконструкцію старих ліній. Те ж стосується підстанцій і відкритих розподільних пристроїв. Сюди можна звертатися також з приводу зовнішнього освітлення, монтажу і налагодження КВПіА, інше. При необхідності роботи можуть бути виконані «під ключ». Якість виконання підтверджена багатьма позитивними відгуками від замовників.