Прийнято вважати, що людина щаслива, якщо вона з радістю йде на роботу і з такою ж радістю повертається до себе додому. Дійсно, знайти роботу, яка б реально приносила задоволення, непросто. Є дуже багато факторів, що впливають на сприйняття людини. В даному випадку має значення вид діяльності і те, наскільки вона корисна людям, відносини в колективі і можливість рости професійно. Насправді багато бажаючих можуть спробувати щастя, звернувшись на сайт work.eva.ua, де представлені вакансії від лідера ринку drogerie компанії EVA.

Тут дійсно працює прекрасна команда, яка діє як єдиний злагоджений механізм. Це створює у співробітників враження, що вони беруть участь у чомусь грандіозному. Мало того, компанія регулярно організовує різні цікаві конкурси, бере участь у багатьох благодійних проектах. Це приносить їй ще більшу популярність і сприяє розширенню діяльності. На сьогоднішній день компанія EVA представлена в понад 300 містах України. При цьому на її рахунку понад 900 магазинів. Так що вакансій тут завжди предостатньо.

Детальніше про працевлаштування в EVA

Коли йдеться про команду EVА, слід розуміти, що це більше 11 тисяч чоловік. Всі вони є частиною єдиної великої родини, яка працює на загальне благо і невпинно прагне до розвитку. Для цього компанія забезпечує співробітникам необхідне навчання, а найактивнішим допомагає просуватися по службі. Залежно від спеціальності і досвіду, здобувач може претендувати на ту чи іншу вакансію. Це може бути робота в головному і регіональному офісах, а також в одному з магазинів або складів. Тут дуже потрібні розумні, активні, творчі, креативні і амбітні люди, які хочуть стати частиною великої і важливого для всіх справи.

Само собою, кожен співробітник працевлаштовується офіційно і отримує всі гарантовані законом права. Він має можливість рости професійно і вибудовувати успішну кар'єру, брати участь в організовуваних EVA заходах і акціях. Саме тут можна знайти ту роботу, на яку захочеться приходити, яка подарує радість участі в спільній справі і спілкування з прекрасними, творчими і дуже цікавими людьми, здатними надихати на перемоги.