Котеджне містечко під Києвом біля Київського моря

Хочете стати власником заміського будинку? У котеджному містечку NEW HAVEN Luxury Village ви зможете втілити у життя свою мрію і знайти власний затишний будинок, оцінити усі переваги заміського життя.

У максимально комфортному оточенні цікавих та креативних сусідів ви і члени вашої родини зможете цікаво проводити час і якісно відпочивати у приємній компанії.

NEW HAVEN Luxury Village by KAGER - це не тільки елітна нерухомість - це також привабливі території і околиці, які надають вам не лише фізичне, а й естетичне задоволення.

Важливий фактор і особливість котеджного містечка - безпосередня близькість до центру Києва (35 км) і зручна транспортна розв'язка, доступність об'єктів інфраструктури.

NEW HAVEN Luxury Village by KAGER - особливості котеджного містечка

Котеджне містечко New Haven Luxury Village під КиєвомСучасне котедже містечко розташоване у мальовничому місці, на березі Київського моря, у с. Лютіж на площі більше, ніж в 20 га.

До продажу пропонуються 25 готових земельних ділянок. Площа кожної з них - від 15 до 64 соток. Ділянки знаходяться на 4 лініях - у безпосередній близькості до води, на височинах або у хвойному лісі.

Компанія Кагер спроектувала 25 ексклюзивних вілл словенського виробництва. Мінімальна площа будинку - 230 м.кв., максимальна - 420 кв.м. Кожен клієнт може вибрати не тільки квадратуру, а також проект будинку на свій смак.

Вілли Кагер з масштабним склінням максимально розкривають потенціал видового місця, дозволяючи котеджному містечку влитися у природу, не порушуючи її цілісність і єдність.

Вілли від KAGER - це гармонія з навколишнім світом, зручність, краса і комфорт у всіх сенсах.

Будівництво енергоефективних котеджів

Будівництво енергоефективних котеджів під КиєвомСловенская компанія KAGER пропонує розкішні вілли у котеджному містечку «під ключ». Ви обираєте ділянку і проект будинку. Вже через 6-7 місяців основні конструктивні елементи вілли будуть виготовлені на заводах у Словенії і доставлені в Україну. Збірка будинку досвідченими фахівцями з Європи займає не більше 4 днів. На всі без винятку будинки, незалежно від їхнього проекту і площі, надається гарантія виробника строком на 30 років.

Важлива перевага котеджного містечка NEW HAVEN Luxury Village від KAGER під Києвом - розвинена інфраструктура по близькості. Басейн, спа-центр, тренажерний за, яхт-клуб і навіть вертолітний майданчик - все це розташоване на території, що охороняється. Наявність резервного генератора у селищі потужністю 400 кВТ дозволяє забезпечити безперебійну подачу електроенергії до будинків і об'єктів інфраструктури при аварійних ситуаціях.

Кращі пропозиції сучасних будинків у котеджному містечку під Києвом

Незважаючи на величезну кількість пропозицій з продажу заміської нерухомості під Києвом, рекомендуємо вам звернути увагу на котеджі компанії Кагер у елітному містечку NEW HAVEN Luxury Village. Словенський виробник пропонує вже сьогодні скористатися унікальною можливістю і отримати масу переваг:

  • стати власником розкішної вілли у мальовничій місцевості, в безпосередній близькості до хвойного лісу та води;
  • обрати одну з ділянок бажаної площі для подальшої забудови за індивідуальним або типовим проектом, або вже готову віллу;
  • отримати офіційну гарантію на будинок, в якому зможуть прожити не одне покоління вашої родини.

До всіх без винятку будинків у містечку підведена асфальтована дорога та інші комунікації - газ, вода, електрика.

Важлива відмінна риса котеджного містечка - відсутність на території парканів навколо будинків. Незважаючи на відсутність масштабних загороджень, сусіди практично не зустрічаються один з одним завдяки унікальному добре спроектованому розташуванню будинків і ділянок.

П'ять причин обрати будинки Kager для комфортного заміського життя

Вибір будинку преміум-класу у заміському містечку під Києвом - це гарна інвестиція. Ставши власником розкішного сучасного котеджу фахверкового типу, ви отримуєте:

  • Розкішну природу навколо і чисте повітря;
  • Можливість відволіктися і відпочити від міської метушні;
  • Розвинену інфраструктуру;
  • Якісне житло - віллу, побудовану з високоякісних сучасних матеріалів з дотриманням технології виготовлення і збірки;
  • Можливість будівництва котеджу за індивідуальним проектом з оформленням екстер'єру та інтер'єру відповідно до побажань клієнта;
  • Відкритий великий особистий простір для реалізації сміливих ідей та фантазій;
  • Стильний будинок з усіма зручностями, максимально екологічний та економний, за доступною ціною.

Позбавте себе від міської суєти, брудного повітря і шуму. Вже сьогодні зверніть увагу на пропозицію від компанії Кагер і поспішайте замовити заміський будинок під Києвом у NEW HAVEN Luxury Village by KAGER.