Якщо перед вами раптово постала складна проблема, яка потребує не тільки охорони, а й юридичної підтримки чи кваліфікованої поради спеціаліста з безпеки, тоді компанія «Княжа варта» - саме те, що вам потрібно.

Коли потрібна допомога юриста?

Комплексна охорона довіреного об’єкта – це не тільки наявність встановлених спеціальних засобів чи фізична наявність співробітників компанії, а й юридичний захист і збереження інформації. Спеціальна допомога юриста потрібна у випадках, якщо:

- є необхідність у фаховій консультації з юридичних питань або незалежній експертній думці;

- ви потрапили у дорожньо-транспортну пригоду чи нестандартну ситуацію;

- вашому бізнесу загрожує рейдерство чи інші неприємності;

- потрібний ефективний юридичний супровід господарських операцій;

- у інших важливих випадках.

Що включає послуга юриста від «Княжої варти»?

Послуга юриста від охоронної компанії «Княжа варта» - це повноцінний інформаційно-консультаційний комплекс, який включає у себе:

- усне або письмове роз’яснення з проблемного питання у межах діючого законодавства України;

- складання та відповідне оформлення правових документів, зокрема заяв, скарг, клопотань, позовів до суду тощо;

- юридичний супровід з питань митного оформлення ділових паперів, декларування чи зовнішньоекономічної діяльності у будь-якій сфері господарювання;

- інформаційно-аналітичний моніторинг щодо особливостей діяльності та фінансової спроможності компаній-партнерів замовника;

- укладання договорів та їхній супровід;

- експертний висновок щодо особливостей здійснення господарської діяльності та податкової оптимізації.

Юристи компанії «Княжа варта» допоможуть перевірити вашого клієнта чи бізнес-партнера, провести розслідування на предмет надійності, фінансової спроможності чи розшукати потрібних людей. Ми допоможемо знайти незаконно привласнені фінансові ресурси, майно або предмети інтелектуальної власності. У разі необхідності наші юристи забезпечать професійний захист конфіденційної інформації або стануть вашим адвокатом у складні ситуації. Охорона і безпека – пріоритети нашої діяльності.

Переваги юриста від «Княжої варти»

Компанія «Княжа варта» працює у сфері охорони та захисту понад 18 років. За цей час співробітники компанії неодноразово довели своїм численним клієнтам високий професійний рівень надання охоронних послуг та збереження будь-якої інформації.Основні переваги нашого бренду:

- професійний досвід;

- інноваційний підхід;

- власні запатентовані розробки та навігаційне обладнання;

- експертність з охоронних та юридичних питань.

Компанія «Княжа варта» надає свої послуги як для фізичних осіб , так і для юридичних компанії будь-якої сфери діяльності. Команда наших професійних юристів – це швидке та ефективне вирішення ваших проблем будь-якої складності. З нами ваші гроші та час працюватимуть значно ефективніше. Ви можете нам довіряти спокій!