У особливих умовах промислового виробництва часто виникає необхідність в обладнані цехів і приміщень спеціальними системами, призначеними для очищення простору від технічного сміття, пилу, газів і диму. Промислові вентилятори, до того ж дозволяють створити найбільш комфортні умови для праці, шляхом оптимізації показників вологості і температурного режиму. Вітчизняному споживачеві пропонується на вибір широкий асортимент моделей, що відрізняються технічними характеристиками, розмірами, дизайном і функціоналом. Проте не завжди якість обладнання і його вартість виправдовують очікування клієнтів.

Купити промисловий осьовий вентилятор або відцентровий аналог з гарантією якості від виробника і вигідною економією для бюджету можна в інтернет-магазині «16 А». На віртуальній вітрині нашого веб-ресурсу, представлена різноманітна промислова вентиляція від відомих брендів, здатні забезпечити ефективний повітрообмін не лише на заводах і фабриках, але і в складських приміщеннях, ТРЦ, офісах і кінотеатрах.

Популярні різновиди і їх особливості

З урахуванням принципу роботи витяжка промислова виготовляється в наступних варіантах:

  1. Осьова - використовується головним чином в канальних видах обладнання, ініціює односторонній рух повітряного потоку шляхом обертання лопатей.

  2. Відцентрова, оснащена спіральними лопатками і переважно встановлюється в дахових і канальних системах.

Витяжка промислова купити яку можна в нашому інтернет-магазині 16а, не виходячи з квартири або офісу, оформивши заявку онлайн або зв'язавшись з операторами колл-центру по будь-якому з вказаних на сайті телефонних номерів, по функціональному виконанню диференціюється на:

  1. Канальні, встановлювані в повітропроводи.

  2. Камінні, які усувають дим і сторонні запахи, а також що перерозподіляють тепло по системах повітропроводів.

  3. Дахові, що справляються з високотемпературними потоками повітря і димом.

  4. Шумоізольовані. Подібне обладнання для промислової вентиляції має високу продуктивність і потужність, а також відрізняється тихою роботою.

Географія нашої діяльності

Для того, щоб придбати вентилятори промислові осьові, настінні або підлогові модифікації з нашою допомогою, не обов'язково мешкати у Львові - оперативна доставка замовлення здійснюється у будь-яке місто України популярними транспортними компаніями.