Будівництво будинку - це справжній виклик. При тому, що господарю потрібно подбати про інтер'єр всередині, він також повинен цікаво оформити простір навколо будівлі.

Варто виділити місце для тераси - тут ви будете відпочивати влітку, читати книги, працювати і організовувати вечірки. Які матеріали вибрати, щоб підлога на терасі була міцною і служила довгі роки? Компанія "GAMRAT SA" пропонує чудову терасну дошку гамрат. Необходно відмітити, що Gamrat має більш ніж 80-років досвіду у виробництві виробів з спластмасси і 25 років досвіду у виробництві стійких до ультрафіолетових променів виробів. 

Терасний майданчик стане вітриною вашого будинку

Це перше, що побачать ваші гості. Давайте подбаємо про його естетичний вигляд. Тверда підлога є основою цього проекту. Доступні моделі підлог для тераси мають неймовірні переваги - вони прості у використанні, тому ви легко можете їх самостійно встановити на терасі. Що варто розглянути при виборі матеріалу для тераси?

Композитна дошка

Якщо дерево не відповідає стилю вашої тераси, ви можете вибрати композитні дошки ДПК (деревинно-пластиковий композит). Цей матеріал складається з деревної муки (наприклад, тополі), високоякісного поліетилену та інших хімічних добавок, які впливають на міцне зчеплення конструкцій і водостійкість.

Композитні плити стійкі до ударів і комах, плісняви та грибків. Це матеріал, який прослужить довгі роки, тому що він не гниє. Це рішення є поєднанням полімеру і класичної елегантної дошки. Деревинно-пластиковий композит виглядає солідно і несе подих сучасності з самого порогу.

Вартість

Вартість композитної дошки коливається, в залежності від матеріалів, які ви вибираєте, і від виробника. Однак варто купувати матеріали найвищої якості, тому що це інвестиції на довгі роки.

Деревно-пластиковий композит досить простий в установці, що позбавить вас від необхідності залучати професіоналів. У більшості випадків ви самі можете зробити платформу. Все, що вам потрібно зробити, це покласти їх на стійку поверхню і з'єднати за допомогою засувок. Процес швидкий і ефективний, а задоволення від того, що ви щось зробили самі, величезне.