Чорнобильська трагедія змінила життя цілих поколінь, розбила надії людства на «мирний атом» і показала всю сутність принципу «людина – цар природи». Після вибуху на четвертому реакторі людство зрозуміло, чим може обернутися позиція «та нічого не трапиться, не панікуйте». Катастрофа 1986 року – це важливий урок для кожного. Ми не маємо права назвати її «історією», адже людство стрімко розвиває технології, й прибуток подекуди здається важливішим, ніж безпека та здоровий глузд. Екскурсія в Чорнобиль – це більше, ніж подорож. Тур по забрудненій радіацією території – це унікальний досвід, якого потребує кожен із нас.

Екскурсія в Чорнобиль

Замовте тур в «Trips-to-Chernobyl», і ви побачите:

  • зарослі лісом вулиці Прип’яті, де гуляють тварини (захопіть смакоти для лиса Семена, який постійно «патрулює» туристичні шляхи);

  • Прип’ять та Чорнобиль: екскурсія місцями, що схожі на кадри з фільму про постапокаліпсис – палаци культури, парк з атракціонами й чортовим колесом (відкриття планували на 1 травня 1986 року); лікарня, затоплений причал, вокзал із поїздами-привидами, готель «Полісся»;

  • міст Смерті й Рудий ліс;

  • секретна військова система «Дятел», яку планували використовувати для того, щоб попередити людей про атаки з повітря;

  • недобудовані енергоблоки, «скафандр» над 4 реактором, градирні й оглядовий майданчик «Арка».

Тур у гарній компанії

Замовте тур до Зони відчуження, і ви точно про це не пошкодуєте! Гіди «Trips-to-Chernobyl» організують для вас комфортну та цікаву подорож.

  1. Ви отримаєте індивідуальні засоби захисту – респіратор і дозиметр, тому зможете контролювати ситуацію самостійно.

  2. Будете пересуватися на сучасному мікроавтобусі.

  3. Зможете скласти програму подорожі (за умови, якщо замовите індивідуальний тур) без обмежень у часі на кожну конкретну локацію.

  4. Ціна екскурсії точно вас не розчарує. Якщо ви відмовитеся від подорожі, то отримаєте внесені заздалегідь гроші назад.

  5. Тур є абсолютно легальним, тому всі туристи отримають страховку.

  6. Група переночує в одному з готелів Чорнобиля.

  7. Для вас проведуть екскурсію зрозумілою мовою (гіди – поліглоти).

  8. Ви почуєте чимало цікавих історій про Чорнобиль. Кожен турист отримає змогу поставити спеціалісту будь-яке запитання.

Нам здається, що погане може трапитися лише не тут, не зараз, не з нами. Втім, жителі Прип’яті теж так думали. Якщо ми не хочемо повторити їхню долю, то мусимо пам’ятати про те, що наша безпека залежить лише від нас. Екскурсія в Чорнобиль із «Trips-to-Chernobyl» – це чудова нагода зустрітися з тим, від чого зазвичай відвертаєшся.