На курсах англійської для дітей навчання організовано таким чином, щоб розмовні навички формувалися швидко. З першого заняття застосовується тільки англійська мова, як засіб спілкування, й максимальне занурення в англомовне середовище.

Helen Doron English – нестандартна й ефективна методика

Таким чином, у методиці Хелен Дорон іноземна мова стає новим інструментом спілкування з перших занять і допомагає сформувати нову особистість, тобто вільно «думати англійською», а не перекладати кожне слово. Завдання, яке ставлять курси англійської мови для дітей Київ, це - створення надійного фундаменту для вільного спілкування іноземною. 

Але це зовсім не означає, що заняття у навчальних центрах англійської Хелен Дорон зводяться до зубріння нудних правил. Навпаки, уроки проходять у захопливому форматі з творчими та ігровими завданнями. У навчанні педагог використовує комунікативний підхід.

Курси англійської мови у Києві

Унікальна авторська методика дозволяє у найкоротші терміни збільшити словниковий запас школярів, засвоїти граматичні ази, швидке читання й письмо. Програма курсу англійської у Києві складається з граматичних вправ, динамічних пауз, активних ігор, творчих елементів. Навчання англійської мови для дітей сприяє розвитку мовлення, ідеальному аудіюванню, правильній артикуляції. Завдяки творчій атмосфері, діти з радістю відвідують центр Хелен Дорон. 

Навчальний курс Helen Doron English для дітей молодшого шкільного віку розрахований на вивчення основ – для успішного просування на наступному більш насиченому етапі. Дітям 7-9 років викладачі дають необхідний запас базових слів, що сприяє швидкому подальшому навчанню. На всіх рівнях педагоги приділяють колосальну увагу вимові й правильному вживанню готових граматичних конструкцій. Дитина вчиться читати й писати англійською, виконує велику кількість завдань, які розвивають навички мовлення та аудіювання.

Комплексний підхід до вивчення англійської мови для дітей

Курси англійської у Києві чудово доповнюють загальноосвітню шкільну програму. Вони підходять для діточок 9-10 років, які в школі вивчають іншу іноземну. Занурення в англомовне середовище з моделюванням ситуацій із повсякденного життя допомагає дитині подолати мовний бар'єр, впоратися з артикуляцією й граматикою. У структуру заняття викладачі англійської Хелен Дорон обов'язково включають завдання, що спонукають учнів діяти: сценки, що складаються з буденних дій, кросворди, загадки, перегляд спеціалізованого відеоряду.

Центр англійської Хелен Дорон у Києві пропонує вдалий старт на безкоштовному першому занятті.