Біг – це основа основ здорового способу життя, яка допомагає підтримувати та покращувати загальний стан здоров'я, ефективно розвиває тіло та різні групи м'язів. Однак, щоб таке тренування не нашкодило здоров'ю і приносило максимальний результат, важливо купити якісні кросівки для бігу.

Далеко не кожне спортивне взуття підходить для цих занять. Наприклад, не вийде якісно бігати в кедах, взутті для конкретних видів спорту (баскетбол, теніс, футбол тощо). Проблема в тому, що різні види спорту потребують різні рівні і типи навантаження.

кросівки для бігу Mizuno

Безпосередньо бігові кросівки забезпечують правильну роботу організму, знижують ризик травмування і покращують показники. Тому грамотний вибір бігових кросівок – один із найважливіших елементів для збереження здоров'я.

Правильні кросівки для бігу: особливості

Є декілька якостей, якими має володіти таке взуття. Знаючи їх, бігові кросівки купити буде неважко. Вони відрізняються такими характеристиками:

  • обов'язкова наявність амортизації, розташованої в районі п'яти. Амортизувальні вставки знижують ударні навантаження на організм;

  • гнучка, м'яка підошва і верх, які підлаштовуються під інтенсивний рух;

  • «дихаючий» матеріал, що забезпечує достатню вентиляцію ніг, підтримуючи комфортну атмосферу;

  • знімна устілка, яка за необхідності легко змінюється на ортопедичну;

  • невелика вага. Щоб не створювати надмірне навантаження на ноги, кросівки для бігу повинні важити не більше 400 грамів;

  • шнуровка дещо зміщена до внутрішньої частини стопи, а петлі шнурівки не закріплені жорстко відносно одна одної. Це необхідно, щоб взуття можна було краще зафіксувати на нозі.

Купити кросівки для бігу - SportbrandsВсім цим вимогам повною мірою відповідають кросівки для бігу Mizuno. Це японський бренд, який спеціалізується на виготовленні професійного спортивного інвентарю. Модельний ряд кросівок Mizuno включає варіанти для бігу з різним рівнем навантаження і в різних умовах.

Технологічні рішення Mizuno спрямовані на підвищення комфорту й ефективності тренувань. Різні комбінації дозволяють задовольняти потреби більшості людей, які займаються спортом. Особливі чоловічі та жіночі моделі, що враховують особливості будови стопи, зносостійкі моделі для надзвичайно інтенсивних тренувань, взуття з поліпшеним зчепленням з дорожнім покриттям, зокрема й мокрим – всі ці товари можна знайти в інтернет-магазині спортивного взуття Sportbrands.