Топові повнорозмірні навушники в наші дні — не рідкість, але не часто можна зустріти дійсно унікальний пристрій. Тотальна уніфікація вплинула на стандартний зовнішній вигляд навушників, і знайти пристрій за допомогою якого можна виділитися з натовпу – стало вкрай складно.

Проте такі пристрої присутні на ринку, і сьогодні на огляд до нас потрапили якраз одні з таких.

Навушники ZMF Auteur Ambrosia Maple – продукт американського бренду, визнаного серед аудіофілів всіх країн. Ручна збірка та неймовірна увага до деталей, роблять дану модель бажаною для кожного любителя якісного звучання. Проте вони не так поширені на нашому ринку, а тому знає про них невелика кількість користувачів. Так чи варті ZMF Auteur Ambrosia Maple уваги? Розберемось!

Особливості ZMF Auteur Ambrosia Maple

Як і будь-який пристрій преміум-класу – дана модель може похвалитися рядом приємних особливостей. Вибираючи навушники в даному ціновому сегменті обов'язково зверніть увагу на особливості даної моделі, адже скласти їй конкуренцію може вкрай обмежена кількість навушників.

60e2a651ef849.jpeg

Що ж стосується особливостей даної моделі, то їх перелік виглядає наступним чином:

  • Комплектація

На ринку не так багато пристроїв, що пропонують дійсно багату комплектацію та ZMF Auteur Ambrosia Maple якраз один з таких. Навушники поставляються в герметичному, якісному, пластиковому кейсі, а його вміст порадує будь-якого любителя аксесуарів. У комплекті до ZMF Auteur Ambrosia Maple поставляється червоний оксамитовий мішечок, для зберігання амбушур і дроти, дві пари змінних амбушур і звичайно ж ганчірка з мікрофібри, для полірування виробу.

Відразу після відкриття коробки відчувається що торкаєшся до преміального пристрою – а це ж тільки початок.

  • Оформлення пристрою

Якщо ви давно в пошуках навушників, оформлених в олдскульному стилі, але при цьому які володіють всіма новомодними можливостями – то дана модель створена для вас. Дивлячись на ці навушники стає зрозуміло, чому вони придбали таку кількість фанатів – адже пристрій насправді виглядає як витвір мистецтва.

Ще однією особливістю даних навушників можна назвати той факт, що це перша модель відкритих навушників від компанії.

Особливої уваги варті чаші ZMF Auteur Ambrosia Maple, адже вони виготовлені зі справжнього дерева. Завдяки використанню деревини у виготовленні чаш – кожна модель ZMF Auteur Ambrosia Maple унікальна, а значить у користувача є можливість придбати щось, чого немає ні у кого.

60e2a669338d7.jpeg

Антуражу додає і той факт, що всі навушники даної моделі збираються вручну.

  • Якість звуку

Я досить досвідчений слухач і здивувати мене складно, проте, не буду приховувати, я був в передчутті прослуховування даної моделі. ZMF Auteur Ambrosia Maple мене явно не розчарувала, адже після першого прослуховування склалося враження ніби я знав ці навушники завжди.

Спокійне відігравання, кожна партія досить чітка для сприйняття, але при цьому не здіймається на звуковому полі як шпиль, а навпаки, програється спокійно та без зайвих стрибків частот.

Навушники спокійно відіграють будь-які композиції, а завдяки віртуозному підходу інженерів – незалежно від тривалості прослуховування дані навушники не приносять дискомфорт.

Рекомендувати дану модель можна абсолютно всім користувачам, починаючи від рядових слухачів і закінчуючи аудіофілами. ZMF Auteur Ambrosia Maple відмінно підійдуть для будь-якого слухача, адже їх рівне відігравання та деталізація кожної партії припаде до смаку як фанатам низьких частот, так і фанатам найчистішого вокалу.

Купити ZMF Auteur Ambrosia Maple ви можете відвідавши каталог інтернет-магазину Soundmag або заглянувши в один з шоурумів, розташованих в Києві та Дніпрі.