Попит на різноманітні ювелірні прикраси в Україні постійно зростає. Але не завжди покупці вибирають дорогі вироби з дорогоцінних каменів і металів. Адже прості намисто або браслет з бісера – є не менш красивими і витонченими виробами й чудово доповнюють образ своєї господині. Вже не перший рік прикраси з бісеру досить популярні, оскільки вони:

• гарні;

• недорогі (що для ювелірних прикрас досить важливо);

• універсальні (підходять до будь-якого стилю вбрання).

Браслет з бісеру – це стильно і модно

Минув час, коли подібні прикраси розцінювалися як дешева біжутерія. Адже головна цінність будь-якої ювелірної продукції не у вартості використаних матеріалів, а в роботі, яку проробив майстер, неповторності й ексклюзивності прикраси. А в цьому вироби з бісеру часто перевершують своїх більш дорогих «родичів». Недарма історія таких прикрас сягає в саму сиву давнину. І цілком зрозуміло, що аксесуари з бісеру використовуються все частіше найіменитішими світовими кутюр'є. А з українським національним жіночим костюмом браслет з бісеру буде виглядати просто шикарно.

Купити браслет з бісеру має сенс не тільки для доповнення власного гардеробу. Прикраси з цього матеріалу – чудовий подарунок для будь-якої жінки, незважаючи на її вік, від самих маленьких дівчаток до поважних літніх дам. Сучасні ювеліри випускають ці прикраси, роблячи їх в будь-якому стилі, але особливим попитом у наші дні користуються вироби, оформлені під вінтаж. Втім, підібрати для себе браслет можуть модниці на будь-який смак, настільки різноманітні візерунки та оздоблювальні елементи використовуються при створенні кожного виробу.

У продажу сьогодні можна знайти браслети, виготовлені у поєднанні бісеру і самих різних металів і сплавів, що розрізняються дизайном, розмірами і, звичайно, ціною. Тому придбати гарну прикрасу зможе кожна шанувальниця стилю, моди та ексклюзиву. Найкращі браслети цього типу за найвигіднішими цінами українські покупці можуть знайти на сайті «Золоті руки»за адресою zolotiruky.in.ua. Тут в широкому асортименті представлені численні зразки ювелірних прикрас ручної роботи.