Відпочинок в Буковелі. Осінній сезон 2021

Найбільший гірськолижний курорт Буковель вітає та запрошує на «осінній сезон 2021» всіх гостей із різних куточків України та зарубіжжя. Щороку золота пора манить туристів, адже Буковелю є чим здивувати завзятих мандрівників.
Осінь в Карпатах починається з вересня місяця, і це найкращий час для відпочиноку, тому що на вулиці ще тепло. Ще немає сезону дощу і вже не так людно. Саме час розмірено гуляти, дихати свіжим повітрям, відпочивати від міської суєти.
В цей період починається другий збір ягід і грибів. Щоб дізнатися найкращі місця для пошуку карпатського врожаю звертайтеся до адміністратора готелю Shelter.biz . Прогулянки на конях, екстремальна їзда на квадроциклах, гірський рафтинг, походи в гори та багато цікавого відбудеться на Буковелі саме восени 2021 року. 

Що взяти з собою на ТК Буковель

Вересень хоч і теплий місяць, проте знадобиться вітровка, підіймаючись в гору оглядовим витягом 2 чи 2R, що знаходяться у пішій доступності від готелю Shelter, буде дути вітерець, більш за все на вершині гори Буковель. Якщо збираєтесь гуляти лісом, чи брати на прокат велосипед, візьміть з собою зручний спортивний костюм. На вечір подбайте про теплі речі, легку куртку, адже температура може сягати до 0°С.
Днем температура тримається на позначці до +20°С, отже візьміть пару футболок, легкі штани, і купальник, тому що гостям нашого готелю Shelter відвідування SPA комплексу безкоштовно.

Розваги курорту Буковель

Майже до кінця жовтня відкрито всі Буковельські розваги. Традиційні екстримальні родельбан “Speed Fun”, “буковельсткі гірки”, найдовший тролей, “bike zip” та інші. Працюють пункти прокату велосипедів, квадроциклів, електросамокатів. Чудовий час для сплаву по гірській річці - рафтинг, походи в гори, тури до водоспадів можна замовити у готелі Shelter на рецепції.
На самому курорті неподалік від центральній площі є дитячі майданчики,  тюбінг, екстрим- парк, картинг, роллердром, вулиця прогулянок “Bukovel Promenade Boutique”, розважальний центр “Бука”ресторани і магазини.

Як дістатися до курорту Буковель

Поїздка з Києва на автомобілі в Буковель має декілька маршрутів. Проте не всі вони мають хороші дороги. Найдовший, але з більш нормальною дорогою є маршрут Київ - Житомир - Ровно - Буск - Рогатин - Івано-Франківськ - Яремча - Буковель. Протяжність 717 км, час у дорозі 9,5 годин, проблемні ділянки дороги між Ровно і Буском, зустрічається багато заправок і кафе.
Із будь-якого куточку України дістатися в Буковель швидко і зручно можна потягом до Івано-Франківська. А звідси вже їдуть автобуси щоденно, ціна починається від 115 грн, маршрут триває від 2 годин.