інтерактивні дошки

На віртуальних полицях ви можете знайти різні типи сучасних інтерактивних дощок. Магазин Stemclass пропонує продукцію найвищої якості, яка ідеально підходить як засоби навчання в різних навчальних закладах. Сьогодні робототехніка у школі нікого не дивує. Інтерактивні дошки для шкіл - чудова альтернатива традиційним дошкам. Вони є незамінним обладнанням для аудиторії чи класу. Завдяки їм можна передавати знання сучасним і дуже привабливим способом. Інтерактивні дошки для дітей зроблять кожен урок захоплюючою мандрівкою світом науки та зацікавлять учнів.

Інтерактивні дошки в дитячому садку

Завдяки широкому спектру застосувань, інтерактивні дошки для шкіл можна успішно використовувати для навчання дітей молодшого дошкільного віку. У дитячому садку вони дозволяють проводити цікаві заходи для дітей різного віку та допомагають вихователям залучити їх ще більше.

Сучасний світ - це місце, де використання мобільних пристроїв та сенсорних екранів є чимось абсолютно нормальним. Інтерактивні дошки в дитячому садку дають можливість показати дітям, як користуватися сучасними пристроями у формі безпечної гри.

Ігри з інтерактивною дошкою в дитячому садку

Це цікаве різноманіття занять для дітей. Вибір програм, призначених для дитячих садків, є дуже широким, тому важливо вибрати мультимедіа, які будуть правильно підтримувати розвиток дитини. Інтерактивна дошка має величезну перевагу перед іншими технологіями завдяки багатофункціональності. Дошка дозволяє презентувати вміст - наприклад, відео чи фотографії, а також для інтерактивного навчання в галузі читання, письма, математики та знань про природу. Сучасні інтерактивні дошки в дитячому садку привертають увагу дітей і змушують їх замислитися. Поступове включення мультимедіа у життя дітей в дошкільному віці, а згодом і в школі вчить їх, як позитивно використовувати потенціал нових технологій.

Інтерактивні дошки для шкіл

У початкових та середніх школах інтерактивні дошки, безсумнівно, можуть замінити традиційні. Екран мультимедіа дозволяє вирішувати завдання та представляти його вміст. Пропозиція інтерактивних програм для дошок для шкіл включає навчальні матеріали з кожного предмету з базової навчальної програми - іноземних мов, історії, математики, біології, хімії, фізики чи соціальних досліджень. Є також мистецтвознавство, музичні та театральні програми. Інтерактивні дошки, пропоновані в магазині, мають дуже високу якість. Гарантія стосується електроніки та екрану. Установа, яка вирішила придбати дошку, може бути впевнена, що продукт буде служити роками.

Інтерактивні дошки - ціни

Асортимент включає інтерактивні дошки вищого класу, робототехніку, обладнання для 3Д моделювання... Пропозиція включає товари, пристосовані як до різних індивідуальних потреб закладу, так і до його фінансових можливостей. Тому інтерактивні дошки та ціни на них різняться. Це дозволяє знайти товар, який найкраще відповідає очікуванням та завданням, які він повинен виконати.

Чим дорожча інтерактивна дошка, тим більше можливостей вона пропонує. Однак кожна з них відповідає найвищим стандартам якості. Магазин пропонує швидку обробку замовлень та можливість повернення товарів, які недостатньо відповідають очікуванням!