Яскравим і самобутнім презентом на будь-який урочистий захід може послужити дивовижна футболка з трендовим принтом, зробленим за допомогою спеціалізованого високотехнологічного обладнання. Відома компанія «Пакотек» пропонує зацікавленим клієнтам якісний друк на футболках та інших матеріалах, що детально продемонстровано на https://packotek.com.ua/print_to_t.php, де наглядно розписані особливості обслуговування. Кваліфіковані фахівці в регулярному порядку надають всіляке сприяння в здійсненні одиничних замовлень, а також обслуговуванні корпоративних клієнтів, які залишаться в непідробному захваті від бездоганної якості дизайнерської обробки одягу.

Широкий спектр послуг друку на футболках

Досвідчені професіонали готові приступити до ефективного нанесення друку на вироби, представлені футболками, сорочками-поло, толстовками, куртками, тільняшками, бейсболками та козирками. Ефективне нанесення на тканину оригінальних зображень стає можливим завдяки залученню ультрасучасних технологій. Співробітники компанії зможуть з легкістю нанести відповідний малюнок в область грудей, спини, рукавів і вивороту.

За допомогою нанесення ексклюзивних зображень, цікавих написів, тематичних картинок, а також логотипів на футболку представляється можливим вирішити такі завдання:

  • створити унікальний образ фірми в очах цільової аудиторії;
  • позиціонувати бренд з пристойного боку перед клієнтами і партнерами;
  • просунути підприємство на якісно нові позиції перед конкурентами;
  • організувати ефектні промо-акції;
  • забезпечити представницький вигляд співробітників магазинів, салонів краси, кафе, ресторанних комплексів, автозаправних станцій.

Значний асортиментний ряд одягу радує різноманіттям дитячих і дорослих футболок, що відрізняються розмірними показниками. Велика база модних футболок постійно доповнюється новими моделями з короткими і довгими рукавами. Часто вартість друку на футболках базується на використаних технологіях друку, кількості виробів, габаритах принта, колористичному вирішенні, специфіці розташування малюнка на виробі.

Технології нанесення

В процесі створення неповторних орнаментів і принтів прийнято задіяти інноваційні методики:

  • термотрансферного та цифрового друку;
  • сублімації;
  • шовкографії.

Незвичайною затребуваністю користуються ексклюзивні послуги друку у підприємств, чиє керівництво планує проведення ефективної маркетингової кампанії і просування. Одяг з печаттю може стати справжнім шедевром дизайнерського мистецтва. Не можна упускати приголомшливу можливість придбання першокласних футболок з принтами, які виконають роль подарунка для родичів, друзів та колег.