Можливість посмакувати вдома приготовленими кухарами-професіоналами різноманітними стравами – це найкраще, про що можна мріяти в деяких особливих обставинах. Ціла мережа ресторанних закладів Salad пропонує послуги доставки їжі усім, хто не має змоги зануритись у приємну атмосферу хоча б одного з них. Скориставшись посиланням: https://salad.com.ua/, надається можливість отримати про все більш детальну інформацію.

Цікавинки пропозицій

В асортименті ресторану найкращі наїдки, що вважаються традиційними для італійської, американської, японської та інших кухонь світу. Завдяки оперативній доставці, можна скуштувати найсмачнішу піцу чи найсвіжіші роли. Є чим пригоститися й поціновувачам соковитих бургерів, апетитних хотдогів.

Хто мріє про, так звані, домашні страви, тому теж не прийдеться розчаровуватись. Вправні майстри мережі зможуть задовольнити потреби найвибагливіших гурманів. Привабливим для багатьох стане й дитяче меню. Якісні, свіжі, яскраво оздоблені спеціально для малечі блюда, будуть найкращим пригощанням для веселої компанії дітлахів.

Salad – це доставка смачної їжі з будь якого ресторану, кафе, пабу чи піцерії, суші-бару міста. Тому кожен, навіть самий вибагливий та гурман зі шляхетним смаком зможе обрати для себе щось цікаве, смачне, неповторне.

Яким чином зробити замовлення?

Зробити заявку дуже просто, використавши оптимальний для кожного клієнта варіант. Це може бути онлайн-формат або телефонний дзвінок, який здійснюється безкоштовно. Дуже зручно користуватися й спеціальним мобільним додатком Salad. Всю необхідну контактну інформацію легко знайти на веб-ресурсі компанії.

Замовлення приймаються кожного дня та без перерви на обід. З неділі по четвер зробити це можна з 9.00 до 22.00. В п’ятницю й суботу – до 23.00. Якщо платня за наїдки сягає більше 250 грн, то відповідальні, уважні кур’єри все доправлять безкоштовно. Зроблять вони це швидко та точно у вказане місце. Вже за якихось 40-60 хв кожен бажаючий зможе скуштувати відмінної якості, свіжі, смачні страви, які приготували вправні майстри-кулінари.