Сьогодні неабиякою популярністю серед населення нашої країни користуються розсувні дверні конструкції. Ще зовсім недавно вони асоціювалися з адміністративними спорудами або комерційними закладами, але наразі цей незвичайний елемент інтер’єру присутній у багатьох приватних будинках та квартирах.

Чому саме моделі розсувного типу?

Серед інших дверних конструкцій розсувні міжкімнатні двері вирізняються багатьма параметрами:

  • Виглядають стильно та сучасно;
  • Дають змогу економити простір помешкання;
  • Мінімізують ризик зіштовхування людей;
  • Не заважають під час прибирання.

Такі дверні блоки в кімнату будуть доречними у малогабаритних квартирах та приміщеннях з обмеженим простором для розкривання традиційних дверей. Вони здатні економити місце, додаючи оселі відчуття сучасності. Дуже зручним їх використання буде у сім’ях, де є маленькі діти. Дитині значно легше відсунути полотно на коліщатах, аніж дотягнутися до ручки звичайних дверей.

Де придбати найкращі кімнатні дверні блоки?

Якщо ви маєте бажання встановити двері розсувні в своїй оселі, звертайтесь до мережі спеціалізованих салонів «Центр Дверей». Тут вам запропонують широкий вибір різноманітних варіацій різного стилю, дизайну, класу, використаного матеріалу. Обираючи бажану конструкцію, ви можете орієнтуватись на асортимент класичних виробів з онлайн-каталогу компанії. Висококваліфіковані спеціалісти «Центру Дверей» професійно інтегрують будь-яке полотно у розсувну конструкцію. Також тут можна підібрати специфічну фурнітуру найвищої якості.

«Центр Дверей» надає послуги з встановлення своїх виробів. Майстри компанії мають багаторічний досвід з монтажу та налагодження дверних конструкцій будь-якого рівня складності. Вони успішно впораються навіть із будь-якими нестандартними замовленнями.

Купити розсувні модифікації можна в режимі онлайн або ж безпосередньо в одному з салонів. Спеціалісти радять попередньо обрати модель з каталогу, а потім звернутись до менеджера для уточнення деталей, адже обрані вироби залишаться з вами на довгі роки.

«Центр Дверей» пропонує гарантійне обслуговування та ремонт конструкцій, придбаних в компанії або встановлених її майстрами. На постійній основі діють знижки та вигідні пропозиції на найактуальніші товарні позиції, що дає змогу придбати бажані внутрішні двері за доступною ціною.