Як би не розвивались технології та не вдосконалювався навчальний процес, його все одно неможливо уявити без книжок та зошитів. Підручники та навчальні посібники, напевне, ніколи не втратять своєї актуальності. Та на жаль далеко не усі школи останнім часом забезпечені ними на достатньому рівні. Тоді батькам школярів доводиться купувати літературу для навчання самостійно.

Зручна онлайн-книгарня

Крім того, Міністерство освіти мало не щороку вносить зміни до дошкільної та шкільної програм. Відповідно змінюються й підручники. Придбати актуальні посібники потрібного автора та року видання завжди можна на сайті магазину https://knigovo.com.ua. Інтернет-книгарня навчальної літератури для шкіл та дитячих садочків «KNIGOVO» покликана заощадити час та гроші освітян, батьків.

В каталозі широко представлені підручники для нової програми, підготовчі матеріали та тестові завдання до зовнішнього незалежного оцінювання, державної підсумкової атестації, друковані зошити, посібники для учнів усіх класів, методичні матеріали для вчителів, атласи, контурні карти, таблиці, багато іншого. Зручна навігація по сайту, групування по розділам допоможе швидко, легко, без зайвого клопоту знайти й замовити потрібні матеріали.

Товар на будь-який смак

У «KNIGOVO» є підручники і посібники для дітей будь-якого віку. Наймолодшим тут запропонують книжки-розмальовки, робочі зошити з великими малюнками, зошити з розвитку мовлення, для учнів середніх та старших класів – друковані робочі зошити, для лабораторних, практичних чи творчих робіт, довідники та посібники з математики, української мови, біології, фізики, англійської мови, історії, хімії, права, економіки тощо. Заслуговують окремої уваги та користуються неабияким попитом різноманітні збірники для підготовки до ЗНО для випускників.

Інтернет-книгарня має лояльну цінову політику, яка пропонує опт за цінами видавців. Тут можна придбати шкільні підручники, зошити та додаткову літературу для всього класу, роблячи групові покупки. Діє також постійна система знижок, проводиться розпродаж. Виконання замовлень відбувається протягом трьох робочих днів. Мінімальна сума замовлення: п’ятсот гривень, а для замовлень від тисячі – доставка безкоштовна. Дізнатися решту подробиць та замовити лише найкраще та найнеобхідніше можна на knigovo.com.ua.