Мобільні телефони марки iPhone від всесвітньо відомого бренду Apple вважаються одними з найкращих за своїми функціональними можливостями. Дбайливе ставлення до них лише продовжує термін служби. Але навіть найакуратніший користувач не застрахований від падінь та подряпин на телефоні, тому без захисного чохла ніяк не обійтися.

Критерії вибору захисного чохла

Ідеальний захисний чохол на айфон – це аксесуар, який максимально оберігає телефон від негативних факторів, що провокують зниження його працездатності. Цей аксесуар для iPhone був розроблений з урахуванням інноваційного розміщення камери, яка трохи виступає над поверхнею. Нюансів досить багато, тому при виборі захисного чохла слід керуватися такими параметрами.

  • Сумісність чохла з габаритами телефону та щільність його розміщення.
  •  Матеріал. Найпопулярнішими є шкіряні чохли, вони досить довго не зношуються і виглядають солідно. Силіконові – легкі, але швидко втрачають привабливість, темніють, зчісуються. Дерево та метал обтяжують та збільшують обсяг аксесуара.
  •  Надійність та захист. Чохол повинен оберігати айфон від пилу та вологи. Існує 2 види захисту: повна всебічна та відкрита (часткова) менш надійна, з окремими елементами захисту.
  • Дизайн. Цей пункт важливий, тому що iPhone це не лише якість, а й престижність. Зараз досить широкий вибір чохлів на айфон у різній кольоровій гамі, формі та матеріалі, які враховують бажання найвибагливіших клієнтів.

Керуючись цими параметрами та враховуючи свої потреби, можна вибрати ідеальний, а головне надійний варіант.

Види чохлів на айфон

Чохол – це аксесуар, що поєднує практичність та елегантність, інструмент самовираження. Форма його різноманітна, і найпопулярнішими є:

  •      бампер – закриває лише бічні частини, залишаючи відкритими тилові сторони, де чітко видно логотип айфона;
  •      фліп – є обкладинкою, яка фіксує телефон, особливість – не надає об'ємності;
  •      чохол-акумулятор, який виконують роль запасної батареї, так як в нижній панелі є вихід для підключення до зовнішнього джерела зарядки;
  •      чохол-книжка є класичним варіантом, який добре захищає айфон від зовнішніх пошкоджень;
  •      Кліп-кейс має на задній панелі пластиковий захист, який спрацьовує під час падіння телефону.

Кожна з представлених моделей захисного чохла для айфону виконана в різних кольорах та видах матеріалу, що дозволяє підкреслити свою індивідуальність, при цьому відповідає останнім тенденціям захисту.