Замовивши суші львів в ресторані Katana, кожен клієнт закладу отримає справжній кулінарний шедевр японської кухні. Сімдесят позицій меню постійно оновлюється, доповнюється, вдосконалюється.

Шеф кухар ресторану категоричний у своїй роботі. Працюючи над розробкою інноваційного рецепта він прагне поєднати нові продукти таким чином, щоб смакові якості страви стали ще краще. А блюдо було збалансованим по інгредієнтам. При цьому щоб залишалося смачним, натуральним. Мало естетично привабливий зовнішній вигляд.

Тільки натуральне. Тільки якісне

У ресторані використовують натуральні продукти, якість яких підтверджена відповідними сертифікатами державних служб. Тому в страви закладаються тільки свіжі продукти високої якості.

  • А великий перелік морепродуктів використовуваних в приготуванні страв східної кухні.
  • Унікальність оформлення готових страв.
  • Збереження натурального смаку інгредієнтів у страві.

Це ті унікальні властивості, які відрізняють Львівський ресторан від інших закладів.

Вгамуйте голод

Вигідна цінова політика. Постійні акції зробили заклад популярним у жителів і гостей міста. Гнучка цінова політика меню доступна і студентам і пенсіонерам.

Порції такі великі, що їх вистачить, щоб нагодувати цілу сім'ю. Адже вага кожного блюда заявленого в меню, строго контролюється. Вона точно відповідає зазначеному в прайсі меню. Тому зробивши замовлення на сайті ресторану можете бути спокійні за апетит. Голод буде вгамований сповна.

Доставка безкоштовна

Страви східної кухні, запропоновані у Львівському ресторані Катана, відрізняються не тільки відмінним смаком, але і великою різноманітністю меню.

У них перевага віддається тільки мінімально термічно обробленим натуральним продуктам харчування і морепродуктам.

Шеф кухар ресторану консервативний. Він строго дотримується специфіки оформлення і сервіровки страв японської кухні, слідуючи східному етикету. Адже в цьому елітному ресторані працюють кухари які пройшли спеціальне східне кулінарне навчання. Всі вони мають високу професійну кваліфікацію.

Доставка замовлення суші у Львові - в квартиру, будинок або офіс абсолютно безкоштовна.