Дерево - це матеріал, який міцно тримається на провідних позиціях в меблевій промисловості. Ніякі навіть ультрасучасні матеріали не можуть зрівнятися з класичної деревиною. Меблі з натурального дерева - це завжди ексклюзив, життя, затишок, привабливість, естетичність, добротність, ергономічність і практичність.

«Ajram» - магазин меблів в Києві подає до уваги споживачів комплекти, гарнітури і окремі частини - столи, стільці, від однойменного польського виробника. Тут всі гарнітури відрізняються особливою вишуканістю. Зроблені вони з природного матеріалупо розробкам креативних дизайнерів компанії. Тому естетична привабливість, надійність та екологічність гарантуються виробником.

Переваги масиву

Чим же так хороши дерев'яні меблі і чому користуються настільки високим попитом в усьому світі? На то існує відразу кілька причин.

  • Природність та екологічна чистота - це перша перевага даного матеріалу. Дерево навіть після обробки не виділяє в атмосферу шкідливих токсичних речовин. Це означає, що ризик інтоксикації організму зведений до мінімуму. Більш того, в повітря виділяються натуральні ефіри й смоли, які при вдиханні оздоровлюють організм людини. Фітонциди, які також виділяються з масиву мають чудові бактерицидні властивості. Все це призводить до створення в будинку особливої енергетики живої природи.
  • Рівень комфортності досягає максимуму. Справа в тому, що тільки з натурального масиву можна створити меблі, яка буде на 100% зручна. Зроблені гарнітури за всіма правилами, у відповідності зіміжнародними стандартами якості, відрізняються ергономічністю. Кожна деталь виготовляється з урахуванням всіх особливостей будови тіла людини.
  • Дерев'яні предмети меблів легко піддаються ремонту. Їх мінімальний гарантійний термін служби складає 50 років.

Купити брендові натуральнігарнітури AJRAM можна у фірмовому магазині в Києві, відвідавши його за адресою, вказаною на сайті, або онлайн. Досить вибрати потрібний гарнітур в каталозі сайту та заповнити електронну форму-анкету.На всі виникаючі питання можна отримати відповідь, зв'язавшись з менеджером по телефону.