Жоден водій не може бути застрахований від випадковостей на дорозі. Автомобіль може заглухнути, потрапити в ДТП, його може занести в кювет або взагалі перевернути. У такому випадку без спеціальної допомоги обійтися не вдасться. Завжди готовий прийти на допомогу евакуатор Львів, послуги якого можна замовити на сайті evakuator.lviv.ua. Саме тут готові забезпечити екстрену допомогу і доставити автомобіль до місця ремонту. Компанія працює цілодобово, а її оператори миттєво реагують на кожне прохання. До того ж тут послуги евакуатора коштують відносно недорого, особливо якщо ціни порівнювати з конкурентами.

Тут працюють тільки досвідчені водії, які здатні надати необхідну допомогу і помістити автомобіль на платформу для подальшого транспортування. За бажанням водія транспортний засіб може бути доставлений в авторемонтну майстерню або на стоянку. Наданий тут високий рівень сервісу дозволяє компанії лідирувати на ринку подібних послуг, а помірні ціни тільки підтверджують правильність вибору. Тут також готові при необхідності забезпечити евакуацію і доставку автомобіля в будь-яке місто України. Така послуга може знадобитися при продажу або купівлі аварійного авто або в разі, якщо ДТП сталося далеко від місця проживання автовласника.

Як замовити евакуатор?

Якщо водій потрапив в складну ситуацію, йому доведеться зателефонувати за вказаним на сайті евакуатора номером і повідомити оператору про свою проблему. Необхідно максимально точно описати ситуацію, що склалася і розповісти, які ушкодження отримав автомобіль. Це допоможе підібрати правильний спецтранспорт. Тут є також евакуатор для транспортування вантажних автомобілів. Тобто, для прийняття рішення оператор повинен мати у своєму розпорядженні максимально точну інформацію, включаючи марку автомобіля і місце, де знаходиться транспортний засіб.

Щоб водієві не довелося довго чекати допомоги, необхідно мати контактні дані евакуатора під рукою і при замовленні повідомляти якомога більше інформації про те, що трапилося. При необхідності також можуть бути надані додаткові послуги - аварійний ремонт безпосередньо на місці події, а також виїзд аварійного комісара для складання протоколу.