Автомобіль – без сумніву, найзручніший вид транспорту для сучасного, динамічного міста. Саме власна машина допомагає легко дістатися з однієї точки в іншу, не підлаштовуючись під рух громадського транспорту, та не витрачаючи багато грошей на таксі. Відправляючись в робочу поїздку чи на відпочинок теж важливо зберігати мобільність. Тому оренда автомобілів – це популярна та затребувана послуга. Тим паче, що взяти транспорт напрокат – дуже просто. Для цього достатньо бути повнолітнім та мати водійське посвідчення.

Оренда авто з водієм

«А що ж робити тим, хто не вміє водити?», - цілком слушно запитаєте ви. Саме тому сьогодні ми розповімо вам про альтернативну послугу – оренду авто з водієм.

Як усе відбувається: ви звертаєтесь в компанію, яка надає прокатні послуги, та запитуєте про можливість надання не лише транспорту, а й водійських послуг. Якщо це можливо – залишається лише підписати договір та оплатити послуги. Звісно ж, коштує це все дорожче, ніж звичайна оренда машини. Проте зручність послуги – поза будь-якими сумнівами.

Важливо: послуга оренди автомобілів з водієм надається лише повнолітнім клієнтам. Під час підписання договору необхідно мати з собою паспорт та достатню суму коштів. Уважно читайте договір перед тим, як його підписувати.

Чому варто замовити авто з водієм?

А тепер більш детально зупинимось на перевагах такої послуги. Забігаючи наперед, скажемо: вона буде корисною не лише для тих, хто не має водійських прав, а й для водіїв, які полюбляють комфорт та гнучкість планів.

Авто з власним водієм – це:

  • Престиж. Ця послуга створена для ділових людей, які полюбляють розкіш в усьому. Не витрачайте сили та час на водіння – підготуйтесь до ділової зустрічі та ще раз передивіться важливі папери на задньому сидінні комфортного автомобіля;

  • Зручність. Вам не потрібно концентруватися на дорозі чи прикладати будь-які зусилля: просто насолоджуйтеся подорожжю.

  • Мобільність. Досвідчений водій, який чудово знає місто, з легкістю доставлятиме вас за необхідними адресами. Вам же довелося б користуватися навігатором: заблукати в новому мегаполісі – так легко.

Замовити авто с водієм

Послугу оренди авто з водієм надає компанія AVIS, представництва якої є в Україні та багатьох країнах Європи. У них на сайті https://www.avis.com.ua/business/chauffeur-drive ви можете замовити автомобіль наперед. Будете позитивно здивовані вартістю та якістю орендних послуг. Якщо ж вам потрібен водій, який володіє англійською – просто повідомте це під час замовлення послуги. Бажаємо комфортних подорожей!